Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΙΚ ΔΕ ΓΚΡΗΚ // ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ - ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ

ΝΙΚ ΔΕ ΓΚΡΗΚ

ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ - ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ

+
-
ΒΟΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6990-0086
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη βιογραφία του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου ή καλύτερα γνωστού ως "Νικ δε Γκρηκ", ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος και διασημότερος τζογαδόρος της εποχής του στην Αμερική. Γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Σμύρνη όπου και σπούδασε στα καλύτερα σχολεία. Πριν τα είκοσί του θα εγκατασταθεί μόνιμα στις Η.Π.Α. Εξαιτίας της χαρισματικής του προσωπικότητας θα οδηγηθεί σε έναν εκρηκτικό και μοναδικό τρόπο ζωής, στον οποίο η αγάπη του για τον τζόγο, η φιλοσοφία και το ωραίο φύλλο εκφράζονται με ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τρόπο.

"Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή μου είναι να παίζω και να κερδίζω. Η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη απόλαυση είναι να παίζω και να χάνω. Οπότε, είναι ποτέ δυνατόν να είμαι νευρικός ή λυπημένος; Αυτό που μετράει είναι να παίζεις".

Ο Νικ δε Γκρηκ έβρισκε αυτές τις γρήγορες ανατροπές της θέσης του άκρως ενδυναμωτικές και όποια αντίθεση σε αυτές αδικαιολόγητη. "Η εξέλιξη και η διάλυση είναι ο νόμος του σύμπαντος", έλεγε. "Τα αστέρια και οι δορυφόροι του, οι άνθρωποι και τα δεμάτια τους... Όλα αυτά έρχονται και φεύγουν. Είναι καλός ο νόμος, ανανεώνει τα πράγματα, κάνει τα πάντα νέα. Ξέρετε, όμως, έχω δει ανθρώπους να αυτοκτονούν μετά από το πρώτο κιόλας κρούσμα. Φαντάσου! Τι αντιδράσεις μπροστά στον νόμο του σύμπαντος... Σαν να θέτουν ευφλεκτότητα εναντίον κάθε μικρής αλλαγής". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185218720
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ IWRITE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2017
Αριθμός σελίδων290
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΦΩΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας6990-0086
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS