Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ // ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ Κ

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ

ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΑΣ

ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΗΛΙΑΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 9490-0005




Παρουσίαση

Οι Περιπέτειες Τριών Φίλων, είναι ένα βιβλίο με τρία παραμύθια οι ήρωες των οποίων συμβολίζουν τα τρία στοιχεία του ψυχισμού, το Εγώ, το Υπερεγώ και το Ασυνείδητο και οι περιπέτειές τους την πάλη του εαυτού να ισορροπήσει ανάμεσα σε αντίρροπες δυνάμεις, σε ενορμήσεις και απαιτήσεις και έτσι να ωριμάσει και να ευτυχήσει.
Χάρη στην ιδιαιτερότητα της μερικής εικονογράφησης των ηρώων, δίνεται η δυνατότητα στο παιδί να φαντασιώσει μόνο του τους ήρωες και να τους ζωγραφίσει. Η απελευθέρωση της φαντασίωσης είναι απαραίτητη για να οικειοποιηθεί το παιδί το παραμύθι και να ταυτιστεί με τους ήρωες έτσι ώστε να λειτουργήσει η ιστορία ψυχοθεραπευτικά και λυτρωτικά. Ταυτόχρονα, το υλικό του παιδικού ιχνογραφήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κλινική πράξη από ειδικούς ψυχικής υγείας.
Τα συγκεκριμένα παραμύθια είναι κατάλληλα προς ανάγνωση από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και κάθε ενήλικα φροντιστή που επιθυμεί να εισάγει το παιδί στη μαγεία, απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσει να κατανοήσει τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του.
Αν και το παραμύθι δεν έχει ηλικία, αναμένεται να ωφελήσει περισσότερο παιδιά άνω των 4 ετών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185232788
ΕκδότηςΦΥΛΑΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Αριθμός σελίδων46
Διαστάσεις23x15
Προτεινόμενες ηλικίες6-9 ετών
ΕικονογράφησηΚΑΡΑΚΩΤΤΑ ΤΑΝΙΑ
Κωδικός Πολιτείας9490-0005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
€4.97 €2.24
(-55%)
Κερδίζετε €2.73

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS