Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ

Η γενναιοδωρία της γοργόνας

+
-
JOHNSON DENIS
Κωδ. Πολιτείας: 5061-0046
Τιμή Έκδοσης
€14.50
Τιμή Πολιτείας
€10.15
(-30%)
Κερδίζετε €4.35


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Πρέπει να πω εδώ ότι έχω ζήσει πλέον πιο πολύ στο παρελθόν απ' ό, τι μπορώ να ελπίζω πως Θα ζήσω στο μέλλον. Έχω πολύ περισσότερα να θυμάμαι απ' ό, τι να προσδοκώ. Η μνήμη ξεθωριάζει, ελάχιστα μένουν απ' το παρελθόν, και δεν θα με πείραζε κιόλας αν ξεχνούσα άλλα τόσα. Κάπου κάπου κάθομαι εδώ ξαπλωμένος με την τηλεόραση αναμμένη, και διαβάζω για πράγματα παλιά και παράλογα σε κάποια από τις πολλές συλλογές παραμυθιών που έχω. Μήλα που όταν τα δαγκώσεις έρχεται η γοργόνα, αυγά που εκπληρώνουν κάθε επιθυμία, και αχλάδια που όταν τα φας σου μεγαλώνει η μύτη κι έπειτα πέφτει. Και τότε καμιά φορά σηκώνομαι και φοράω τη ρόμπα μου και βγαίνω στην ήσυχη γειτονιά μας και ψάχνω για μια μαγεμένη κλωστή, ένα μαγεμένο σπαθί, ένα μαγεμένο άλογο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Τζόνσον μάς αποκάλυψε τα πιο σκοτεινά, τα πιο άγρια βάθη της αμερικανικής ζωής, όπως ο Μαρκ Τουέιν στον Χώκλμπερι Φιν και ο Φώκνερ στα μυθιστορήματά του... Δεν υπήρχε όμοιός του" (Φίλιπ Ροθ)

«Χαρτογραφώντας την επικράτεια του εφιάλτη, ο Ντένις Τζόνσον δεξιώνεται στη γενναιοδωρία της γοργόνας (που έμελλε να είναι η τελευταία του συλλογή) τον πόνο και τον θάνατο αλλά και δεν ξεχνά να ορίσει την τέχνη και την κοινότητα των φίλων ως μοναδικά φυλαχτά και αντίδοτα ενάντια στη βάσκανη μοίρα που κατατρέχει τον άνθρωπο». (Νίκη Κώτσιου, bookpress.gr - 17/01/2020)

Περιεχόμενα

Η γενναιοδωρία της γοργόνας
Αστγροφεγγιά στο Αϊντάχο
Μπομπ ο στραγγαλιστής
Θρίαμβος επί του τάφου
Doppelganger, Poltergeist
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LARGESSE OF THE SEA MAIDEN
ISBN139786185267292
ΕκδότηςΑΝΤΙΠΟΔΕΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2019
Αριθμός σελίδων216
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΣΠΑΘΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΟΝΣΟΝ ΝΤΕΝΙΣ
Κωδικός Πολιτείας5061-0046
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

angnto, kantath

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

litokanli

Κριτικές για το προϊόν

[07/09/2022] NikosMaistros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Χαμένος στα αμερικάνικα κλισέ. Ταινία αμερικάνικη χωρίς τα εφέ, οικογένειες διαλυμένες, αλκοολισμός, ξανθές υπάρξεις, ζωές χωρίς νόημα σε μια κοινωνία που το χρήμα είναι η μοναδική αξία, χωρίς καμιά εναλλακτική. Μια κοινωνία που δεν αφήνει τίποτα πίσω της γιατί απλά είναι αδεια. Ετσι είναι και οι ιστορίες. Άδειες...
[26/11/2019] oceansoul.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλογραμμένο και στοχευμένο στον σκοπό του. Η κάθε ιστορία έχει το δικό της λόγο συγγραφής. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η εναλλαγή των χαρακτήρων. Δυσκολευόμουν να ακολουθήσω τη ροή, μερικές φορές κ γύριζα πίσω να το ξαναδιαβάσω.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
ΑΝΑΣΕΣ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS