Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΘΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ

ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΘΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ

+
-
ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 8905-0131
Τιμή Έκδοσης
€14.95
Τιμή Πολιτείας
€10.46
(-30%)
Κερδίζετε €4.49


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει στην τέχνη του αυτά που η ψυχή του υπαγορεύει. Οι δημιουργίες του καταγράφουν την προσωπική του περιπλάνηση σε αισθήσεις συναισθήματα, στοχασμούς, πνευματικά μονοπάτια, αλλά και εκστατικές καταδύσεις σε εσώτερες διαστάσεις της ύπαρξης. Τελικά, το σύνολο των έργων του μετατρέπεται σε ημερολόγιο που σκιαγραφεί μια εσωτερική ζωή, συχνά ασυνείδητη και μια πορεία προς την αυτογνωσία, κάποτε στα όρια της συλλογικότητας.
Η «γραμμή βαθιά, καμπύλη» είναι μια τέτοια ημερολογιακή αφήγηση εμπνευσμένη από πίνακες που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας. Γίνεται το μυστηριακό νήμα που συνδέει νοηματικά 36 εικαστικά έργα με υφολογικές μεταξύ τους διαφοροποιήσεις. Αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ονειροτρόπια», μια σειρά που αναπτύσσεται στο διαδραστικό τρίπτυχο «βιβλίο - εικαστική έκθεση - θεατρική δράση», με την τελευταία να ενσωματώνει την απόκριση του κοινού στο έργο μέσα από το δρόμο του playback theatre.
Ως κείμενο είναι ένα ποίημα και μία προσευχή ταυτόχρονα. Ένας ύμνος στο Δημιουργό και στο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν δημιούργημά του. Μία ωδή στην Τέχνη, τη γλώσσα των συμβόλων και του Θεού, γι' αυτό και αφιερώνεται σ' όλους τους δημιουργούς. Είναι ακόμα η περιπέτεια της θηλυκής ψυχής, από την αθωότητα μέχρι την αυτοπραγμάτωσή της σε ον πνευματικό. Γι' αυτό αφιερώνεται και σε όλες τις γυναίκες. Αλλά είναι αφιερωμένη και σ' όλους τους εσωτερικούς αναζητητές, μιας και η θηλυκότητα αποτελεί όψη της πανανθρώπινης ψυχής.
Αγγελική Κουρμουλάκη, Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 2018 (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185274375
ΕκδότηςΣΑΙΞΠΗΡΙΚΟΝ
ΣειράΟΝΕΙΡΟΤΡΟΠΙΑ 2
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων84
Διαστάσεις21x22
Κωδικός Πολιτείας8905-0131
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32
ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS