Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ Σ΄ ΤΑ ΔΩΣΩ (ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ Σ' ΤΑ ΔΩΣΩ

+
-
REDONDO DOLORES
Κωδ. Πολιτείας: 4607-0278
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€12.53
(-30%)
Κερδίζετε €5.37


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Βραβείο Premio Planeta
Βραβείο Kobo για το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς

Η Ντολόρες Ρεδόντο είναι η πιο πολυδιαβασμένη συγγραφέας στην Ισπανία για το έτος 2017, ένα λογοτεχνικό φαινόμενο.
Ένας αναπάντεχος θάνατος. Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό. Η αναζήτηση της αλήθειας στην καρδιά ενός τόπου γεμάτου θρύλους.
Στο μαγευτικό τοπίο της Ριμπέιρα Σάκρα, στη Γαλικία, ο αριστοκράτης Άλβαρο σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ο Μανουέλ πηγαίνει στην κηδεία του, αλλά διαπιστώνει πως η αστυνομική έρευνα γύρω από τον θάνατό του έχει κλείσει υπερβολικά γρήγορα.
Η ψυχρή στάση της πανίσχυρης οικογένειας του νεκρού συντρόφου του τον κάνει να θέλει να το βάλει στα πόδια, αλλά τον σταματούν οι κατηγορίες περί ατιμωρησίας που ο Νογκέιρα, ένας απόστρατος αστυνομικός, διατυπώνει ενάντια στην οικογένεια του Άλβαρο. Αριστοκράτες οχυρωμένοι στα προνόμιά τους, και ένας θάνατος που μασκαρεύεται σαν ατύχημα...
Ο Λούκας, ιερέας και παιδικός φίλος του νεκρού, θα συνεργαστεί με τον Μανουέλ και τον Νογκέιρα για την ανασύσταση της κρυφής ζωής εκείνου που νόμιζαν ότι τον γνώριζαν καλά...
Ένα αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ που κρατά τον αναγνώστη με κομμένη την ανάσα μέχρι το τέλος, από το μεγάλο λογοτεχνικό φαινόμενο της Ισπανίας, την ταλαντούχα Ντολόρες Ρεδόντο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTODO ESTO TE DARE
ISBN139786185284701
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2018
Αριθμός σελίδων752
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΕπιμέλειαΚΑΣΑΠΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΑΝΤΑ)
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΕΝΤΟΝΤΟ ΝΤΟΛΟΡΕΣ
Κωδικός Πολιτείας4607-0278
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Σίκαλη

Κριτικές για το προϊόν

[26/04/2021] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο (παρακάμπτω την κακή έκδοση, την κακή επιμέλεια και τη μέτρια μετάφραση). Η δήλωση του εκδότη στο εξώφυλλο ότι πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ αδικεί κατάφωρα το βιβλίο. Είναι πολλά περισσότερα αυτό το μυθιστόρημα, πέρα και πάνω από την «αστυνομικη» του διασταση.
[17/09/2018] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μια πολλά υποσχόμενη συγγραφέας και ένα καλό βιβλίο είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός εκδοτικού οίκου που μάλλον δεν ήξερε τί ήθελε να εκδώσει. Κάκιστη σελιδοποίηση (οι σελιδες ξεκολούσαν), απαράδεκτο εξώφυλλο, αν δεν την ήξερα την συγγραφέα δεν θα το αγόραζα ποτέ το βιβλίο και η μετάφραση σίγουρα δεν βοήθησε την κατάσταση.
Εύχομαι ο προηγούμενος εκδοτικός οίκος ή κάποιος άλλος που σέβεται και αγαπάει τους συγγραφείς να αγοράσει τα δικαιώματα και να ξαναεκδοθεί αυτό το βιβλίο.
Όπως καταλαβαίνετε η βαθμολογία μου είναι επισφαλής, αφού ο εκδοτικός οίκος δεν μας έδωσε την ευκαιρία μιας αξιοπρεπούς έκδοσης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS