Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ) // ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ

+
-
LAZAREV N. SERGEJ
Κωδ. Πολιτείας: 9095-0003
Τιμή Έκδοσης
€19.00
Τιμή Πολιτείας
€15.20
(-20%)
Κερδίζετε €3.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Σεργκέι Νικολάεβιτς Λάζαρεβ είναι Ρώσος ψυχολόγος, φιλόσοφος, θεραπευτής και συγγραφέας των σειρών βιβλίων "Διαγνωστική του κάρμα", "Άνθρωπος του μέλλοντος" και "Εμπειρίες επιβίωσης". Μόνο στην Ρωσία, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων του. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 35 βιβλία του, μερικά από τα οποία έχουν μεταφραστεί έως και σε 16 γλώσσες. Σε αυτά εκτίθεται η πολυετής -άνω των 25 ετών- εμπειρία που έχει αποκομίσει από την έρευνά του, η οποία είναι μοναδική. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, περιγράφεται λεπτομερώς ο μηχανισμός του οικογενειακού και προσωπικού κάρμα και εξηγείται η φυσιολογία της ψυχής. Στα βιβλία του ο συγγραφέας, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα χιλιάδων θεραπευμένων ασθενών, δείχνει πώς η συμπεριφορά και τα συναισθήματα των γονέων επηρεάζουν την υγεία και την μοίρα των παιδιών τους. Ο συγγραφέας δείχνει με παραδείγματα ότι όλα είναι συνδεδεμένα και πώς, αλλάζοντας τον χαρακτήρα και την κοσμοθεωρία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από τις πιο σοβαρές ασθένειες, να αλλάξουμε τη μοίρα μας προς το καλύτερο και να βιώσουμε την πληρότητα.
Το παρόν βιβλίο είναι το πρώτο από τη σειρά "Διαγνωστική του Κάρμα" σε β' έκδοση για την ελληνική γλώσσα. Η διαγνωστική είναι μια έννοια δυτική και το κάρμα ανατολική. Ο συγγραφέας συνδυάζει την Ανατολική και τη Δυτική σκέψη, μας διδάσκει να σκεφτόμαστε διαλεκτικά, εξηγεί τις θρησκευτικές αλήθειες σε γλώσσα επιστημονική. Στο βιβλίο αυτό, για πρώτη φορά, η επιστήμη και η θρησκεία ενώνονται και μας επιτρέπεται να κατανοήσουμε ότι η τυχαιότητα υπάρχει μόνο κατ' επίφαση, σε υλικό επίπεδο. Εσωτερικά όλες οι εκδηλώσεις συνδέονται και ρυθμίζονται. Ό,τι μας συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, αλλά μας δίδεται "από ψηλά", για να αναπτύξουμε την ψυχή μας και να γίνουμε αυθεντικά ευτυχισμένοι. Σύμφωνα με τις ανακαλύψεις του συγγραφέα, αλλάζοντας τον εαυτό τους, πολλές άτεκνες ή/και στείρες γυναίκες θα μπορούσαν να μείνουν έγκυες και να γεννήσουν υγιή παιδιά, ενώ οι άνθρωποι που πάσχουν από ανίατες ασθένειες να θεραπευτούν. Πολλοί μοναχικοί άνθρωποι έχουν δημιουργήσει, τελικά, με τη βοήθεια των βιβλίων μια ευτυχισμένη οικογένεια. Τα παιδιά έγιναν πιο πειθαρχημένα και σταμάτησαν να αρρωσταίνουν. Ουκ ολίγοι βρήκαν πολλά υποσχόμενες θέσεις εργασίας και σημείωσαν επαγγελματική επιτυχία. Το σύστημα που παρουσιάζεται στο βιβλίο δίνει μία αίσθηση της βαθειάς σημασίας όλων όσων συμβαίνουν σε εμάς, καθώς και μια κατανόηση του γιατί ζούμε και τι πρέπει να είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος του συγγραφέα
Η θεωρία του συστήματος της αυτορρύθμισης του πεδίου και η ιστορία της εξέλιξής της
Η σταθερή πληροφοριακή δομή ονόματι "άνθρωπος"
Η υπεραισθητική εξέταση
Η τεχνική διάγνωση
Η κουλτούρα, η τέχνη και οι καρμικές δομές του ανθρώπου
Τι είναι ο διαβολισμός
Επίλογος
Λεπτομέρειες
ISBN139786185287382
ΕκδότηςSATJA JUGA
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΕΡΑΦΕΙΜΟΒΑ ΝΤΕΣΥ
ΕπιμέλειαΠΕΤΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΡΟΔΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΖΑΡΕΒ Ν. ΣΕΡΓΚΕΙ
Κωδικός Πολιτείας9095-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
Δουβλινέζοι
JOYCE JAMES
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS