Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΑΜΕΝΑ ΟΣΤΑ

ΧΑΜΕΝΑ ΟΣΤΑ

+
-
PRESTON DOUGLAS
Κωδ. Πολιτείας: 5044-0057
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€14.40
(-20%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Νόρα Κέλι, μία νεαρή αρχαιολόγος που εργάζεται στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Σάντα Φε, προσεγγίζεται από τον ιστορικό Κλάιβ Μπέντον με μία μοναδική πρόταση: Να ηγηθεί μίας ομάδας που θα αναζητήσει τον λεγόμενο "Χαμένο Καταυλισμό" της τραγικής Ομάδας Ντόνερ. Αυτή ήταν μία ομάδα εποίκων που κέρδισαν μία τρομακτική θέση στην αμερικανική ιστορία, όταν αποκλείστηκαν από το χιόνι στα βουνά της Καλιφόρνια το 1847. Η μοίρα τους ήταν άγνωστη, μέχρι που οι πρώτοι αποστεωμένοι επιζώντες εμφανίστηκαν από την ερημιά, παραληρώντας σχετικά με την πείνα, τις δολοφονίες και τον κανιβαλισμό.
Ο Μπέντον πληροφορεί την Κέλι ότι έκανε μία καταπληκτική ανακάλυψη: Βρήκε το ημερολόγιο ενός από τα θύματα, το οποίο περιέχει μία αινιγματική περιγραφή του Χαμένου Καταυλισμού. Η Νόρα συμφωνεί να ηγηθεί μίας αποστολής για να τον εντοπίσει και να τον ανασκάψει, ώστε να αποκαλύψει τα από καιρό χαμένα μυστικά του.
Μόλις φτάνουν στα βουνά, ωστόσο, συνειδητοποιούν ότι η ανακάλυψη του καταυλισμού είναι μόλις το πρώτο βήμα σε ένα ταξίδι κλιμακούμενου τρόμου. Γιατί, καθώς φέρνουν στο φως τα χαμένα οστά, αποκαλύπτουν την πραγματική αλήθεια για το τί συνέβη, μία αλήθεια αποτροπιαστική και παράδοξη. Και όταν αυτή η -δύο αιώνων παλιά- φρίκη οδηγεί σε μεγάλης κλίμακας βία στη σημερινή εποχή, η υπόθεση ανατίθεται στην αρχάρια πράκτορα του FBI Κόρι Σουάνσον, η οποία θα διαπιστώσει ότι η πρώτη της έρευνα θα μπορούσε να είναι και η τελευταία της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τα θρίλερ του Ντάγκλας Πρέστον και του Λίνκολν Τσάιλντ "στέκονται ένα κεφάλι ψηλότερα από αυτά των συγγραφέων που τους συναγωνίζονται"" (Publishers Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOLD BONES
ISBN139786185287504
ΕκδότηςΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΣειράPRESTON AND CHILD
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων504
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΡΑΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΡΕΣΤΟΝ ΝΤΑΓΚΛΑΣ
Κωδικός Πολιτείας5044-0057
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[24/12/2021] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου αυτού έγκειται, κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι στον πυρήνα της ιστορίας βρίσκονται κάποια αληθινά, τραγικά γεγονότα και το βιβλίο συνδυάζει το αστυνομικό μυστήριο με την ιστορία και την οργάνωση ενός χώρου αρχαιολογικής ανασκαφής. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός ότι και οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και μάλιστα αρκετά δυναμικές.Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι σε αρκετά σημεία του βιβλίου η δράση προχωρά αργά και υπάρχουν αρκετές επαναλήψεις μέχρι το τέλος που έχει, κατά τη γνώμη μου αρκετό ενδιαφέρον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
LLAMAZARES JULIO
€7.42 €3.34
(-55%)
Κερδίζετε €4.08
BUSHCRAFT 101
CANTERBURY DAVE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS