Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΟΥ

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΟΥ

+
-
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8711-0032
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€14.31
(-25%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Να το πεις της νύχτας σου. Ένα μυθιστόρημα με αστυνομική πλοκή που εκτυλίσσεται στα χρόνια της ευτυχίας και της απώλειας με την τυχαιότητα και τη συντροφικότητα να καθορίζουν τη ζωή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Σπουδαίο είναι το μυθιστόρημα που κατορθώνει να βρει το διαρκές μέσα στο παροδικό και να αναδείξει τις κανονικότητες που διέπουν τις μοναδικές και ανεπανάληπτες ζωές μας. Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Πετράκη είναι τέτοιο: οι ήρωές του έχουν τα πρόσωπά μας, η μοίρα τους είναι η μοίρα του τόπου μας και η ιστορία τους είναι η δική μας ιστορία». (Ε. Πρωτοπαπαδάκης, Επ. Καθ. Εφαρμοσμένης Ηθικής)

«Με κέρδισε η αρχή του, που ξεκινάει με δυναμισμό με το έγκλημα των δύο αδελφών και η γρήγορη πλοκή που προχωρούν τα γεγονότα με γλώσσα διαυγή και καλοδουλεμένη........ Η αισιοδοξία που επικρατεί να νικά τις φουρτούνες των ηρώων είναι ιαματική για τον αναγνώστη». (Μ. Βαμβουνάκη, Συγγραφέας)

«Πρόκειται για κείμενο πολύ καλογραμμένο και συναρπαστικό, ενώ δείχνει να είναι εργασία έμπειρου λογοτέχνη και όχι νέου στα γράμματα». (Ε. Σταυροπούλου, Ομ. Καθ. Νεοελληνικής Φιλολογίας)

«Θεωρώ ότι είναι μια ιστορία που ξεδιπλώνει την αισθητική και τον τρόπο σκέψης του συγγραφέα και αυτό είναι τελικά το ζητούμενο σε κάθε μυθιστόρημα και ειδικά σε ένα πρώτο μυθιστόρημα όπου ο αναγνώστης επιχειρεί να γνωρίσει πέρα από του ήρωες που του συστήνει ο δημιουργός και τον ίδιο τον συγγραφέα». (Ε. Γιαννάκη, Συγγραφέας Αστυνομικής Λογοτεχνίας)

«Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Πετράκη είναι εξαιρετική έκπληξη... Η τυχαιότητα ως συστατικό στοιχείο του έργου αιωρείται μεταξύ της απρόσμενης ρωγμής στην αιτιοκρατική τάξη και ενός απρόσιτου σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, σχεδόν ανεξήγητου προκαθορισμού». (Δ. Αναπολιτάνος, Ομ. Καθ. της Φιλοσοφίας των Μαθηματικών και Λογικής)

«Βοηθάει η νύχτα κι η αυγή / ίσα με μάνα κι αδερφή». Ο τίτλος του μυθιστορήματος του Παναγιώτη Πετράκη είναι εικονοφόρος, πολύσημος και χρηστικός όπως η παροιμία. Και ήδη από τον τίτλο ο αναγνώστης εισέρχεται στον κόσμο του βιβλίου. (Σ. Δημητρίου, Συγγραφέας)

Περιεχόμενα

ΜΕΡΟΣ Α΄. Η είσοδος
Ο ερχομός
Η ήσυχη ζωή
Απαλλοτρίωση και ευτυχία
Η συνάντηση
ΜΕΡΟΣ Β΄. Η χθεσινή ζωή
Ο σεισμός
Τυχαιότητα και αμφισημία
Η Αλεξανδρινή
Το πάρτι
Το ακάλυπτο σπίτι
Το προάγγελμα
ΜΕΡΟΣ Γ΄. Η ανατροπή
Η τέλεια καταιγίδα
Ο Μυστικός Δείπνος
Η κατάθλιψη του Σίσυφου
Το ταξίδι
Η αποδοχή
Οι προσδοκίες
ΜΕΡΟΣ Δ΄. Η έξοδος
Οι «Κεφαλές του Ερμή»
Η αναζήτηση
Η μαγεία
Λεπτομέρειες
ISBN139786185289171
ΕκδότηςΡΟΠΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2018
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΝΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ
Κωδικός Πολιτείας8711-0032
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[15/02/2018] michalisk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ ευχάριστο ξάφνιασμα από έναν καθηγητή Οικονομικών! Ένα λογοτέχνημα που είναι κάτι παραπάνω από απλό αστυνομικό μυθιστόρημα. Μέσα από την πλοκή και την αγωνία για τη σύλληψη του δολοφόνου, ξεδιπλώνεται μια εικόνα της κοινωνίας μας πριν από την κρίση, η οποία σπάνια συζητιέται. Μου πήρε μόλις δύο μέρες να το διαβάσω.
[15/02/2018] akourias.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαίρετη σύλληψη ενός φωτεινού μυαλού που δεν παύει να μας εκπλήσσει με οτιδήποτε καταπιάνεται. Υπέροχο λογοτεχνικό έργο που αφουγκράζεται με σπάνια ευαισθησία αφενός τα μύχια της ανθρώπινης ψυχής, αφετέρου τη μετάβαση μιας ολόκληρης κοινωνίας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Πανδημικές αποκαλύψεις (χαρτόδετη έκδοση)
CAYLEY DAVID
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
HORKHEIMER MAX
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS