Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ // ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ

+
-
Γ1ΩΡΓΟΣ Γ1ΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)
Κωδ. Πολιτείας: 8711-0069
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-25%)
Κερδίζετε €3.71


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο βιβλίο αυτό καλούμαστε να συμμετέχουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι συν-ανακάλυψης της Τεχνητής Νοημοσύνης, με όρους κατανοητούς αλλά και επιστημονικά άρτιους. Μπροστά μας θα ξετυλιχθούν με απλότητα θεμελιώδεις έννοιες της Τεχνητής Νοημοσύνης, θα αποκαλυφθούν οι τρόποι με τους οποίους οι μηχανές μαθαίνουν καθώς και το πού και πώς συνεισφέρουν σε εκφάνσεις της ζωής μας. Θα μιλήσουμε για την Τεχνητή Νοημοσύνη στις τέχνες, τις θεωρητικές και θετικές επιστήμες, τη βιομηχανία και την εκπαίδευση αλλά και σε μια πληθώρα άλλων τομέων γνώσης και δράσης. Θα παρέχουμε πολλές τεχνικές και μη τεχνικές αναφορές, τόσο για τον επιστήμονα της πληροφορικής και των θετικών επιστημών, όσο και για τον καθημερινό αναγνώστη, σκιαγραφώντας έναν εκπληκτικό ορίζοντα που ανοίγεται με αφορμή την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Στο βιβλίο -μέσα από μια διακριτική απομυθοποίηση- θα προσγειώσουμε τις προσδοκίες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, χωρίς να αφαιρέσουμε τίποτε από τον ενθουσιασμό μας για τα επιτεύγματα του χώρου. Επίσης, θα αποδυναμώσουμε τους παράλογους φόβους και θα διασκεδάσουμε με τις πολυδιαφημισμένες -και ιδιαίτερα στρεβλές- ιστορίες σχετικά με τις νοήμονες μηχανές στο σήμερα και το αύριο.
Στα τελευταία κεφάλαια θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε τα τεκταινόμενα στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα και τον κόσμο του σήμερα, ενός σήμερα που θέτει τις βάσεις για ένα συναρπαστικό αύριο σε επίπεδο πολιτικό, κοινωνικό και τεχνολογικό. Στην αποτύπωση αυτή θα προτείνουμε τρόπους, ώστε ο καθένας από εμάς, ειδικός και μη, να πάρει θέση και να μπορεί να συν-διαμορφώνει την Τεχνητή Νοημοσύνη τα επόμενα χρόνια με τρόπο ανθρωποκεντρικό και συλλογικά ωφέλιμο, μακριά από θεωρίες συνωμοσίας και κλειστές κοινότητες.
Πάνω από όλα, μέσα από το βιβλίο αυτό θα αναδείξουμε τον άνθρωπο -σε όλη του τη λάμψη και το σκοτάδι του- στο παρασκήνιο αλλά και το προσκήνιο των νοημόνων συστημάτων. Ακόμη περισσότερο, θα υποδείξουμε πώς και γιατί η αναζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη είναι στη βάση της μια ουσιαστική αναζήτηση στα βάθη του ανθρώπου, της ανθρωπιάς και της ανθρωπότητας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Γνωριμία με την τεχνητή νοημοσύνη
Προσπάθειες και επιτεύγματα
Πυλώνες τεχνητής νοημοσύνης
Αποκαλύψεις και απομυθοποίηση
Περιμένοντας το αύριο
Ευρετήριο όρων και εννοιών
Γλωσσάριο βασικών όρων
Λεπτομέρειες
ISBN139786185289546
ΕκδότηςΡΟΠΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων210
Διαστάσεις23x16
ΕπιμέλειαΤΣΟΥΧΤΕΡΗ ΣΤΕΛΛΑ
Κωδικός Πολιτείας8711-0069
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kkaravassilis

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kkaravassilis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20
Μέγας Αλέξανδρος (δίτομο-σκληρόδετη έκδοση)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€69.99 €31.50
(-55%)
Κερδίζετε €38.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS