Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ

Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ

+
-
WILDE OSCAR
Κωδ. Πολιτείας: 1244-0021
Τιμή Έκδοσης
€7.99
Τιμή Πολιτείας
€5.59
(-30%)
Κερδίζετε €2.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Θέλω να διώξεις την ψυχή μου από μένα", απάντησε ο νεαρός ψαράς. Η μάγισσα τότε χλόμιασε και ανατρίχιασε και έκρυψε το πρόσωπό της στον γαλάζιο της μανδύα. "Όμορφο παιδί. Όμορφο παιδί", μουρμούρισε, "αυτό είναι ένα πράμα τρομερό να το κάνεις".
Εκείνος τάραξε τις καστανές του μπούκλες και γέλασε. "H ψυχή μου δεν είναι τίποτα για μένα", απάντησε. "Μήτε μπορώ να τη δω, μήτε την αγγίζω, μήτε τη γνωρίζω καν".
Τι είναι η ψυχή; Σε τι μας χρησιμεύει; Τι μπορεί να συμβεί αν κανείς την αποποιηθεί; Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που θίγονται σε ένα από τα σημαντικότερα παραμύθια για ενήλικες του σπουδαίου ιρλανδού συγγραφέα Όσκαρ Ουάιλντ.
Ένας ψαράς ερωτεύεται μια γοργόνα, όμως, για να ζήσουν μαζί, του ζητάει να εγκαταλείψει την ψυχή του. Στο όνομα της αγάπης του, το κατορθώνει με τη βοήθεια μιας μάγισσας. Ποιο θα είναι όμως το τίμημα τόσο για την περιπλανώμενη ψυχή, όσο και για τον ίδιο;
Τι είναι πιο σημαντικό τελικά, η αγάπη ή η σοφία; Τι αποζητά η ψυχή, για να νιώσει την πληρότητα και γιατί το ανεκπλήρωτο να επισφραγίζει πάντα την ανθρώπινη ζωή;
Ένα βαθιά υπαρξιακό έργο για την ανθρώπινη φύση, την ψυχή και το νόημά της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185298043
ΕκδότηςΔΑΙΔΑΛΕΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2017
Αριθμός σελίδων68
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΤΡΙΚΟΓΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΠΙΣΤΟΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΑΙΛΝΤ ΟΣΚΑΡ
Κωδικός Πολιτείας1244-0021
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΚΚKK

Κριτικές για το προϊόν

[20/10/2019] ΚΚKK.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ όμορφη, έξυπνα διατυπωμένη και διδακτική-κατά μια έννοια-ιστορία. Ένα διαχρονικό παραμύθι για ενήλικες που μας φέρνει πιο κοντά στην αυτογνωσία, στην κριτική σκέψη και στο φιλτράρισμα όσων ακούμε καθώς και στον αντίκτυπο των επιλογών μας. Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω το "Σπίτι με τις ροδιές".
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS