Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΜΑΡΤΥΡΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ

ΧΑΛΟΦΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 8456-0077




Παρουσίαση

"Όπου να 'ναι θα γεννηθείς σε μια σκοτεινή γωνιά του μυαλού μου. Πατέρας σου θα είναι ο φόβος και μάνα σου η ενοχή. Με το που θα 'ρθεις, η ζωή μου θα γίνει αβίωτη κι ένα μονάχα συναίσθημα θα κυριαρχήσει μέσα μου: η απελπισία. Ήδη ακούω τη φωνή σου -φωνή διαβόλου από την καιόμενη κόλαση- μυρίζω τη φοβερή σου ανάσα -μπόχα από τα εκατομμύρια ανθρώπων που 'χεις καταπιεί ανά τους αιώνες- βλέπω το περίγραμμά σου- σκιά θηρίου που ετοιμάζεται να συντρίψει όποιον βρει στο πέρασμά του. Δεν με ξεγελάς. Όπου να ναι έρχεσαι, και τότε... αλίμονό μου".
Η Ελευθερία Φωτεινάκου τα είχε όλα: σπίτι, οικογένεια και... υπερπροστασία. Είχε και αγάπη, με την προϋπόθεση να κάνει πάντα αυτό που θέλουν οι γονείς της. Η αυταρχική μητέρα και ο αδιάφορος, αγχώδης πατέρας την οδηγούν στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Ασφυκτιώντας μέσα στο νοσηρό περιβάλλον της οικογένειάς της, αποφασίζει να ξεφύγει. Προσπαθεί να ενηλικιωθεί, να χαράξει καινούριους δρόμους και να σπάσει τα συναισθηματικά δεσμά της.
Η Ελευθερία Φωτεινάκου κυνηγάει με πάθος την ελευθερία, θα καταφέρει να την πιάσει; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185307592
ΕκδότηςΠΝΟΗ
ΣειράΜΑΡΤΥΡΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2019
Αριθμός σελίδων352
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8456-0077
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[30/01/2020] ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ_ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτικό! Πολύ ωραία ροή λόγο. Διαβάζεται ευχάριστα, αν και έχει αλήθειες που σε κάνουν να κοντοσταθείς και να στοχαστείς. Πολύ σωστή περιγραφή ενός ιδεοψυχαναγκαστικού και μια πολύ καλή ακτινογραφία της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, σχολείου και όχι μόνο. Βαθιά γνώση ψυχολογίας και έντονα αναλητική σκέψη. Οντως ένα ταξίδι "προς την ελευθερία"
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
FORD DEBBIE
€15.00 €6.00
(-60%)
Κερδίζετε €9.00
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS