Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ; // ΕΝΑ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ

ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;

ΕΝΑ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

+
-
ΤΖΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8931-0025
Τιμή Έκδοσης
€13.89
Τιμή Πολιτείας
€10.42
(-25%)
Κερδίζετε €3.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Δημήτρης Τζεφαλής αποκαλύπτει είκοσι ένα + ένα παραδείγματα και πορείες ανθρώπων, τα οποία σχετίζονται με το τρέξιμο και ιχνηλατεί πώς μπορεί να γίνει λίγο πιο όμορφο, πιο θετικό, πιο ενδιαφέρον, τόσο το δρομικό μας ταξίδι, όσο και το ταξίδι της ζωής μας. Ένα βιβλίο που προτίθεται να μας "προπονήσει" για μια ομορφότερη και πληρέστερη ζωή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Με όχημα μια ρήση κάθε φορά, ο Δημήτρης Τζεφαλής παρουσιάζει μια σειρά από αθλητές και προπονητές. Με τη ματιά του αναδεικνύει πως το τρέξιμο, εκτός από σωματική άσκηση, είναι και μία πολυφωνική δραστηριότητα, μία αέναη τακτοποίηση του εαυτού, ένα τέμπο ζωής. Οι γκριμάτσες του Ζάτοπεκ, το χαμόγελο του Γκεμπρεσελασιέ, η ταπεινότητα του Ελ Γκερούζ είναι ένα παιχνίδι ταυτότητας. Δεν παίζει ρόλο αν πέτυχαν τα όνειρά τους, ψιθυρίζει ο Δημήτρης σε καθεμιά από τις είκοσι μία + μία ιστορίες του βιβλίου. Σημασία έχει αυτό που γίνεσαι κυνηγώντας τα". (Γιάννης Παττακός, Συγγραφέας - Μαραθωνοδρόμος)
"Κάθε πρωταθλητής έχει πίσω του μία ιστορία. Όλοι που θα διαβάσετε έχουν καταφέρει να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όπως και πολλοί που ζουν δίπλα μας. Κάθε ιστορία θυμίζει σε όλους γιατί το τρέξιμο δίνει ζωή. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που πέτυχαν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, αλλά πώς διαχειρίστηκαν τον εαυτό τους για να πετύχουν αυτό που ονειρευτήκαν. Ο Δημήτρης Τζεφαλής ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει τρέξιμο και πώς μπορεί να γίνει οδηγός στη ζωή όλων. Γιατί κάθε βήμα μάς πάει μπροστά και το τρέξιμο μάς μαθαίνει με τον πιο σωστό τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά και στη ζωή". (Λευθέρης Πλακίδας, Συγγραφέας - Δημοσιογράφος - Μαραθωνοδρόμος)

Περιεχόμενα

ΑΝΤΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Ελιούντ Κιπτσόγκε
Εμίλ Ζάτοπεκ
Στιβ Πριφοντέιν
Τζον Μπίνγκαμ
Μεμπ Κεφλεζίγκι
Τζέσι Όουενς
Σερ Ρότζερ Μπάνιστερ
Πρισίλα Γουέλτς
Κρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ
Γιάννης Κούρος
Φρανκ Σόρτερ
Μπιλ Μπάουερμαν
Ένα κεφάλαιο ολόδικό μου
Αμπέμπε Μπικίλα
Ζόλα Μπαντ
Χαρούκι Μουρακάμι
Άρθουρ Λίντιαρντ
Σκοτ Τζούρεκ
Χισάμ Ελ Γκερούζ
Χαιλέ Γκεμπρεσελασιέ
Κίλιαν Ζορνέτ
Βάσω Εγγονοπούλου
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185316716
ΕκδότηςSPORTBOOK
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x13
ΕπιμέλειαΠΑΤΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας8931-0025
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Νατάσα.82, nouvou, Γρηγόρης Αυξεντίου

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nouvou, Γρηγόρης Αυξεντίου, Νατάσα.82

Κριτικές για το προϊόν

[07/01/2024] Νατάσα.82.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα υπέροχο βιβλίο που οδηγεί τον λογισμό σου σε όμορφα μονοπάτια μέσα από τις ιστορίες σημαντικών ανθρώπων στο χώρο του αθλητισμού. Κάθε μία ξεχωριστή που μπορείς ακόμα και να ταυτιστείς με κάποια από αυτές ή να σου δώσει δύναμη να παλέψεις και εσύ για το δικό σου ανεκπλήρωτο όνειρο. Πραγματικά ένα εμψυχωτικο εγχειρίδιο για δρομείς και όχι μόνο. Ανατρέχω στις σελίδες του πολύ συχνά δεν είναι ένα βιβλίο που το διαβάζεις μια φορά κ μετά το βάζεις στο ψηλότερο ράφι της βιβλιοθήκης σου.
[23/04/2021] Manos Markakis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο, όσες φορές κι αν το διαβάσεις δε σου φτάνουν. Είναι από τα εγχειρίδια που πρέπει καθε δρομέας και όχι μόνο να έχει στη βιβλιοθήκη του. Συγχαρητήρια στον συγγραφέα...
[19/04/2021] nouvou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ ευχάριστο βιβλίο με 21+1 ξεχωριστές προσωπικότητες του χώρου! Αξίζει να διαβαστεί περισσότερες απο μια φορές και σίγουρα αξίζει να δωθεί και ως δώρο σε όσους ξεκινουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.
Τρέξε 1 χιλιόμετρο μετά απο κάθε ιστορία και άσε τον πρωταγωνιστή της να σε συντροφεύσει στην διαδρομή σου!
[07/10/2020] apollwnia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πιστεύω πως αξίζει να το έχει στην βιβλιοθήκη του, όχι μόνο ένας δρομέας, αλλά ο οποιοσδήποτε που του αρέσει να ανοίγει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Είναι ευκολοδιάβαστο και πολύ ευχάριστο. Μέσα σε αυτό διαβάζεις κάποιες ρήσεις 21 σημαντικών ανθρώπων, βγαλμένες μέσα από την ζωή τους και την καριέρα τους. Με βάση αυτές ο συγγραφέας δημιουργεί 21 διδακτικές ιστορίες, με εύστοχα παραδείγματα, καταθέτοντας τις προσωπικές του απόψεις και πεποιθήσεις. 21 ιστορίες +1 ιστορίες, όσα τα χιλιόμετρα του ημιμαραθωνίου (21,1 είναι ο ημιμαραθώνιος). Η τελευταία ιστορία είναι για μια κοπέλα, που αντί να το βάλει κάτω, παρ'όλα τα περιττά κιλά που είχε και τον καρκίνο που αυξανόταν μέρα με την μέρα και τον πολεμούσε με χημειοθεραπείες, ήταν χαρά Θεού. Ήταν η Βάσω Εγγονοπούλου, η οποία έλεγε: "Θα τερματίσω τον Μαραθώνιο κι ας με λένε και χοντρή". Είχε πείσμα, θέληση και ένα χαμόγελο, μονίμως, ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.
Αυτό το βιβλίο σε κάνει να νοιώσεις πολλά συναισθήματα, συγκίνηση, χαρά, θαυμασμό, λύπη και φυσικά το πιο σημαντικό σου δίνει ελπίδα για την ζωή και για μια καινούργια αρχή. ΠΟΤΕ δεν είναι αργά!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
COLE MYKE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS