Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ

+
-
ΟΘΩΝΟΣ ΑΘΩΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8181-0006
Τιμή Έκδοσης
€22.89
Τιμή Πολιτείας
€16.02
(-30%)
Κερδίζετε €6.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Γάλλος φιλόσοφος Βολτέρος, αναφερόμενος στην Ιατρική της εποχής του, είπε: "Οι γιατροί δίνουν φάρμακα για τα οποία ξέρουν λίγα πράγματα, σε αρρώστιες για τις οποίες ξέρουν λιγότερο, στον Άνθρωπο για τον οποίο δεν ξέρουν τίποτα!"
Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, κάθε χρόνο, αποσύρονται δεκάδες φάρμακα από την κυκλοφορία, είτε ως επικίνδυνα είτε ως αναποτελεσματικά. Και, μάλιστα, φάρμακα τα οποία εγκρίθηκαν μετά από πενταετείς έρευνες ως ακίνδυνα και αποτελεσματικά. Τι φταίει; Φυσικά, δεν φταίει η Ιατρική σαν Επιστήμη. Φταίει η επικράτηση του Αλλοπαθητικού Θεραπευτικού Συστήματος και η ταύτιση της Ιατρικής με τη Χημική Θεραπεία. Φταίει η υλιστική θεώρηση του Ανθρώπου μόνο σαν ενός υλικού οργανισμού και όχι σαν ψυχικού, ενεργειακού και υλικού συνόλου.
Επιστήμες όπως η Φυσική και η Χημεία προχώρησαν, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, στην αναγνώριση ότι το Σύμπαν δεν είναι μόνο Υλικό αλλά κυρίαρχα Ενεργειακό. Ανακάλυψαν τους Φυσικούς Νόμους και στηρίζονται αυστηρά σε αυτούς.
Δυστυχώς, το Αλλοπαθητικό Θεραπευτικό Σύστημα αρνιέται το Ενεργειακό Επίπεδο του Ανθρώπου και υποβιβάζει την Ψυχή του, θεωρώντας την μόνο σαν εγκεφαλική λειτουργία. Έχουμε τεμαχίσει τον Άνθρωπο σε κομμάτια άσχετα μεταξύ τους. Παραδώσαμε το πνεύμα στους ιερείς, την ψυχή στους ψυχολόγους και το σώμα στους γιατρούς. Πέραν τούτου, τεμαχίσαμε το σώμα δίνοντας τα κομμάτια του σε δερματολόγους, πνευμονολόγους, καρδιολόγους, κλπ. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, το Όλον!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το επικρατές Αλλοπαθητικό Θεραπευτικό Σύστημα ανακήρυξε όλα τα άλλα Θεραπευτικά Συστήματα ως μη επιστημονικά ή ως αιρετικά. Σε καμία άλλη Επιστήμη δεν υπάρχει "επίσημη" επιστήμη και "εναλλακτική", π.χ. "επίσημη" Φυσική και "εναλλακτική" Φυσική.
Κατά τη γνώμη του συγγραφέα, οι σημερινές "Χίλιες και Μία Ιατρικές Πλάνες" οφείλονται, σε μεγάλο βαθμό, στην απουσία, από τη σημερινή Ιατρική, Νόμων Ιατρικών που να στηρίζονται στους Συμπαντικούς Νόμους. Η Φυσική, η Χημεία και τα Μαθηματικά δεν κατέχονται από μεγάλες πλάνες, ακριβώς γιατί στηρίζονται σε Συμπαντικούς Νόμους. Ο συγγραφέας, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα από ασθένειες όλων των οργανικών συστημάτων, υποδεικνύει τις πολυάριθμες ιατρικές πλάνες, στηριζόμενος στην Ολιστική Σκέψη, στους Συμπαντικούς Νόμους και στην πολυετή κλινική του εμπειρία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
- ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΣ
- ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ
- ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
- ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
- ΚΑΡΚΙΝΟΣ
- ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
- ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΩΣΕΙΣ
- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ
- ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
- ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
- ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ
- ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Λαιμαργία, Ναρκωτικά)
- ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ "ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ" ΓΙΑΤΡΩΝ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΟΥ ΟΘΩΝΟΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185328054
ΕκδότηςΟΛΟΤΗΣ
ΣειράΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων452
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8181-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

torrio

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS