Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

+
-
ΟΘΩΝΟΣ ΑΘΩΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8181-0005
Τιμή Έκδοσης
€21.62
Τιμή Πολιτείας
€15.13
(-30%)
Κερδίζετε €6.49


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αρρωσταίνουμε; Έχει να κάνει μόνο με τις επιφανειακές αιτίες (Προκλητικοί Παράγοντες), όπως, π.χ. κρύο, κούραση, καταχρήσεις, μικρόβια, ξενύχτι, κλπ. ή υπάρχουν βαθύτερες Πρωταρχικές Αιτίες;
Η Ομοιοπαθητική Ιατρική έχει ανακαλύψει τις Πρωταρχικές Αιτίες της Ασθένειας στο φαινόμενο των Μιασματικών Επιδράσεων. Τι είναι όμως τα Μιάσματα; Γιατί ο καθένας μας γεννιέται με συγκεκριμένες Μιασματικές Επιδράσεις; Είναι θέμα Τύχης ή Πεπρωμένου; Πώς προκαλούν Ασθένεια όχι μόνο στο Σώμα μας αλλά και στην Ψυχή μας; Πώς επηρεάζουν τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά και τη συμπεριφορά μας.
Ο συγγραφέας περιγράφει τις βασικές τάσεις του Ψωρικού Ατόμου (κυριαρχία του Ψωρικού Μιάσματος), του Συκωτικού Ατόμου (κυριαρχία του Συκωτικού Μιάσματος) και του Συφιλιτικού Ατόμου (κυριαρχία του Συφιλιτικού Μιάσματος). Και μάλιστα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Είναι σίγουρο, ότι μέσα από αυτή την περιγραφή, θα ανακαλύψετε τα ψωρικά, συκωτικά και συφιλιτικά χαρακτηριστικά των συντρόφων σας, των γονιών σας, των παιδιών σας και όλων των ανθρώπων γύρω σας. Και θα μπορέσετε, σε μεγάλο βαθμό να ερμηνεύσετε και να κατανοήσετε τη γενικότερη συμπεριφορά τους. Και αυτό είναι θαυμάσιο!
Και πολύ περισσότερο, θα μπορέσετε να ερμηνεύσετε και να κατανοήσετε τη δική σας γενικότερη συμπεριφορά, θα πάψει πλέον να φαίνεται αντιφατική ή ανεξήγητη. Και αυτό είναι μαγικό!
Ο γιατρός, και ειδικά ο ομοιοπαθητικός γιατρός, με τη λεπτομερή περιγραφή του Ψωρικού, Συκωτικού και Συφιλιτικού Ατόμου, αποκτά ένα βαθύ και αξιόπιστο εργαλείο για μια Μιασματική Διάγνωση του ασθενούς του, στα πλαίσια της Κλασσικής Μιασματικής Ιδιοσυγκρασιακής Ομοιοπαθητικής. Και έτσι, αποδεσμεύεται από άχαρες και επιφανειακές μεθόδους διάγνωσης, όπως το Repertorising, το Key-Note Prescribing και τα Computer Expert Systems. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
- ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
- ΣΚΕΨΗ, ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΚΟΥ, ΣΥΚΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
- ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΡΙΚΟΥ, ΣΥΚΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΨΩΡΙΚΟΥ, ΣΥΚΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΟΥ ΟΘΩΝΟΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185328061
ΕκδότηςΟΛΟΤΗΣ
ΣειράΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων156
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8181-0005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

torrio

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
CLARKE ARTHUR
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS