Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

GOLDSTEIN // Η ΤΡΙΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΟΝ ΡΑΤ

GOLDSTEIN

Η ΤΡΙΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΟΝ ΡΑΤ

KUTSCHER VOLKER
Κωδ. Πολιτείας: 3355-0044




Παρουσίαση

Η οικονομική κρίση κορυφώνεται, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Ταγμάτων Εφόδου και Κομμουνιστών γίνονται όλο και πιο βίαιες, ενώ και ανάμεσα στα συνδικάτα του εγκλήματος έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος εξουσίας. Ο Γκέρεον Ρατ έχει λάβει εν τω μεταξύ την εντολή να γίνει σκιά τού Αμερικανού γκάνγκστερ Αβραάμ (Έημπ) Γκόλντσταϊν. Έτσι όλο αυτό που ξεκίνησε ως εξυπηρέτηση προς το Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (μετέπειτα FBI), εξελίσσεται τελικά σε έναν αγώνα δρόμου μέχρι θανάτου.
Ο Φόλκερ Κούτσερ καταφέρνει με αριστοτεχνικό τρόπο να αποδώσει μορφές που ζουν σε μια κατακερματισμένη πόλη τις παραμονές τής εδραίωσης του φασισμού, μορφές που μοιάζουν εντυπωσιακά με σημερινές και συγκινούν τον αναγνώστη. Κι αυτό στα πλαίσια μιας πλοκής που κόβει την ανάσα, και όπου οι κορυφώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πραγματικά συναρπαστικό! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΓΚΕΡΕΟΝ ΡΑΤ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ GOLDSTEIN, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΟΛΚΕΡ ΚΟΥΤΣΕΡ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΗΘΩΝ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '30... ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ"! (Echo)

Περιεχόμενα

ΕΓΚΛΗΜΑ
Σάββατο 27 Ιουνίου έως Σάββατο 4 Ιουλίου 1931
ΤΙΜΩΡΙΑ
Κυριακή 5 Ιουλίου έως Σάββατο 18 Ιουλίου 1931
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 1931
Ιστορικές και τοπογραφικές διευκρινήσεις
Λεπτομέρειες
ISBN139786185360139
ΕκδότηςΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων688
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΤΣΕΡ ΦΟΛΚΕΡ
Κωδικός Πολιτείας3355-0044
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

pollem, lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[01/09/2023] kkon1966.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Λιγότερο θελκτικό και λιγότερο ενδιαφέρον από τις προηγούμενες περιπέτειες του αστυνόμου Γκέρεον Ρατ γι' αυτό του δίνω τρία αστεράκια. Εδώ η βασική υπόθεση, η οποία συνδέεται με άλλες παράλληλες ιστορίες, είναι η προσπάθεια του αστυνόμου Ρατ να ξεσκεπάσει ένα κρυφό παρααστυνομικό, ιεραποστολικής υφής, κύκλωμα με την κωδική ονομασία Λευκή Χειρ που επιχειρεί να "ξεβρωμίσει" το Βερολίνο από πάσης φύσεως κακοποιούς. Μετά από αρκετές περιπέτειες και αναζητήσεις στο τέλος πετυχαίνει το στόχο του αν και με κόστος στην προσωπική του ζωή και όλα αυτά μέσα από ένα ανθρωποκυνηγητό ενός Εβραιοαμερικάνου γκάγκστερ σε μια πόλη που βράζει από την άνοδο των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου. Το βιβλίο είναι γραμμένο με την ίδια μανιέρα των προηγούμενων και προεξοφλεί τις αναμενόμενες συνέχειες. Αρκετά καλό και όσοι εντρυφήσουν σε αυτό δεν νομίζω να απογοητευτούν...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€16.92 €5.92
(-65%)
Κερδίζετε €11.00
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
JAGER GERHARD
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS