Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΡΟΖ ΚΟΥΝΕΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ // ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ Τ.4

ΟΙ ΡΟΖ ΚΟΥΝΕΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ ΤΕΥΧΟΣ 4

+
-
MIGNACCO LUIGI
Κωδ. Πολιτείας: 2754-0051
Τιμή Έκδοσης
€6.90
Τιμή Πολιτείας
€5.52
(-10%)
Κερδίζετε €1.38


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο φανταστικός κόμικς χαρακτήρας Ντύλαν Ντογκ, ο πιο διάσημος ερευνητής του ανεξήγητου, του μεταφυσικού, του παραφυσικού και του εφιάλτη σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο πρωταγωνιστής της ομώνυμης ιταλικής σειράς τρόμου που δημιουργήθηκε το 1986. Ο Ντύλαν Ντογκ είναι ένας Βρετανός 33 περίπου ετών, πρώην ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ, πρώην αλκοολικός που υποφέρει από πολλές φοβίες, που φοράει πάντα τα ίδια ομοιόμορφα ρούχα [μπλου τζιν, κόκκινο πουκάμισο και μαύρο σακάκι] και ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί ως ο "Ερευνητής του Ανεξήγητου". Οι περιπέτειές του χαρακτηρίζονται από μια ελαφρά ποιητική διάθεση, αλλά, ταυτόχρονα, είναι σκληρές, τρομακτικές, αιματοβαμμένες, σαρκαστικές, θλιμμένες και μελαγχολικές. Στα 33 εκδοτικά του χρόνια, ο Ντύλαν Ντογκ αντιμετώπισε λυκάνθρωπους, βαμπίρ, εξωγήινους, φαντάσματα, τέρατα, δαίμονες, ζόμπι και πολλούς άλλους εχθρούς. Ο Ντύλαν Ντογκ έχει πάντα το ένα του πόδι πάνω στην πραγματικότητα και το άλλο στον κόσμο της φαντασίας.
Στο κόμικς Οι Ροζ Κούνελοι Πεθαίνουν ["Dylan Dog Color Fest" #25, Μάιος 2018], σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Cesare Valeri, ο Ντύλαν Ντογκ αναλαμβάνει να διερευνήσει μια υπόθεση που σχετίζεται με τους βίαιους θανάτους καρτούν χαρακτήρων. Όταν επιστρέφει στη Χώρα Των Χρωματιστών Σκιών, ο Ερευνητής του Ανεξήγητου διαπιστώνει ότι απειλείται και η ζωή του Πινκ Ράμπιτ, του Ροζ Κουνελιού, που πρωτοεμφανίστηκε στο σύμπαν του Ντύλαν Ντογκ στο #24 της ιταλικής σειράς (Σεπτέμβριος 1988)! Αλλά, αλήθεια τώρα... μπορούν να πεθάνουν τα κινούμενα σχέδια; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185362379
ΕκδότηςΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕπιμέλειαΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕικονογράφησηVALERI CESARE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΝΙΑΚΟ ΛΟΥΙΤΖΙ
Κωδικός Πολιτείας2754-0051
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΤΡΙΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
BRECHT BERTOLT
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS