Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΤΕΣ

ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΤΕΣ

+
-
DIAZ-ETEROVIC RAMON
Κωδ. Πολιτείας: 5106-0042
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο "Άγγελοι και Ερημίτες", ο Χιλιανός ιδιωτικός ντετέκτιβ Ερέδια εμπλέκεται σε μια υπόθεση του διεθνούς εμπορίου όπλων και παράνομων οπλικών συστημάτων. Με την ηθική υποχρέωση να αναζητήσει τους δολοφόνους ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πλοκάμια της πολιτικής και στρατιωτικής εξουσίας στη Χιλή, λίγο μετά την αποχώρηση του δικτάτορα Πινοτσέτ από το προσκήνιο, με μηχανισμούς που δρουν υπογείως, αλλά και με την αμείλικτη καθημερινότητα και τα πολλά πρόσωπα του Σαντιάγο της Χιλής.
Είναι το τέταρτο από τα δεκαοχτώ νουάρ μυθιστορήματα του συγγραφέα, και ο μελαγχολικός, ρομαντικός, ιδεολόγος, αντικαθεστωτικός, αιρετικός και απογοητευμένος αντιήρωας αυτοπαρουσιάζεται, μας αποκαλύπτει στοιχεία της προηγούμενης ζωής του και τις αξίες που την καθορίζουν. Δεν διστάζει να συγκρουστεί με το σύστημα και με τους ισχυρούς, έστω και αν είναι από χέρι χαμένος. Μέσα από τη δική του ματιά βλέπουμε την κοινωνία της Χιλής σε πολλά επίπεδα, όπως διαμορφώνεται από τα γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας της.
Ο Ραμόν Δίας Ετερόβιτς πετυχαίνει να μας δώσει ένα έργο άκρως αντιπροσωπευτικό ενός λογοτεχνικού «ρεύματος» που ονομάστηκε νέο λατινοαμερικάνικο αστυνομικό μυθιστόρημα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςANGELES Y SOLITARIOS
ISBN139786185366223
ΕκδότηςANGELUS NOVUS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
ΕπιμέλειαΚΟΒΑΝΗ ΡΟΖΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΔΙΑΣ ΕΤΕΡΟΒΙΤΣ ΡΑΜΟΝ
Κωδικός Πολιτείας5106-0042
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

spyK

Κριτικές για το προϊόν

[16/02/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Απογοητευτικό βιβλίο. Η αφήγηση αφελής, ανιαρή, πλαδαρή, χωρίς σασπενς (το οποίο νομίζω ότι είναι αναγκαίο για το είδος) με αδιάφορους έως ανόητους διαλόγους. Ο συγγραφέας καταπιάνεται με ένα θέμα το οποίο δείχνει να μην κατανοεί και είναι προφανής η αδυναμία του να εκθέσει κάποιες αναγκαίες τεχνικές πληροφορίες που θα μπορούσε να βρει ακόμη και στα αντίστοιχα μάνιουαλ (ή άλλες πηγές) εάν τα καταλάβαινε. Γραφή σε στιλ (ψευτο)μαγκιάς. Φορτωμένο στα κλισέ: Έλεος πια με τον κάθε μεσήλικα ντετέκτιβ, που είναι πάντα μπλαζέ, που ανά δυο σελίδες πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά ποτέ δεν χάνει τη διαύγεια του, με το πάντα ακατάστατο σπίτι και την κουζίνα του γεμάτη με άπλυτα πιάτα, που καπνίζει σαν φουγάρο, που τρώει ότι νάναι, αλλά που δεν «μασάει» όταν συναντιέται με κακοποιούς, βεβαίως πάντα είναι μέγας εραστής, κλπ κλπ. Ένα αστεράκι για τον εκδοτικό οίκο που μπήκε στον κόπο και τα έξοδα να εκδόσει με πολύ φροντίδα αυτό το βιβλίο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
MLODINOW LEONARD
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
STRANG GILBERT
€40.00 €16.00
(-60%)
Κερδίζετε €24.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS