Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΟΠΕΡΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΟΠΕΡΑ

+
-
MICHAKA STEPHANE
Κωδ. Πολιτείας: 1540-0859
Τιμή Έκδοσης
€22.00
Τιμή Πολιτείας
€15.40
(-30%)
Κερδίζετε €6.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Ρόμπερτ Τουρνέρ, αστυνομικός διευθυντής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Βόρειου Μανχάταν, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Προαίσθημα ή επαγγελματική συνείδηση; Όπως και να έχει το πράγμα εκείνο το βράδυ ο αστυνομικός είχε δίκιο που έμεινε στο Τμήμα γιατί από τις δέκα και τέταρτο περίπου το Μανχάταν αρχίζει να αναστατώνεται: στη Μετροπόλιταν Όπερα παύει η μουσική και βασιλεύει το χάος. Ένας άντρας πέφτει από ένα θεωρείο, μεσούσης της παράστασης. Στο πρόγραμμα εκείνο το βράδυ ο Μαγικός αυλός του Μότσαρτ. Στο στήθος του νεκρού θεατή τρεις σφαίρες από όπλο διαμετρήματος 9mm. Κανείς δεν ξέρει τι γύρευε ο δολοφονημένος στο θεωρείο της Σόντρα Κάρνεγκι, πάμπλουτης κληρονόμου (μέλος της οικογένειας Κάρνεγκι) και γνωστής μουσικοκριτικού που είναι άφαντη.
Η αστυνομία εντοπίζει έναν άντρα -υποτιθέμενο ένοχο- που ακούει στο όνομα Λαγκάνα και τον οποίο συλλαμβάνει κάποιος από την ασφάλεια του θεάτρου. Όταν τον φέρνουν μπροστά στον Τουρνέρ για να τον ανακρίνει, ο αστυνομικός τον αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά. Είναι ένας πρώην συνάδελφός του τον οποίο απεχθάνεται όχι άδικα, έχει χίλιους δυο λόγους γι' αυτό.
"Κομψό, λυρικό, αισθησιακό και άγριο" το Έγκλημα στη Μετροπόλιταν Όπερα είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο αντλεί τόσο από την αστυνομική όσο και από την κλασική λογοτεχνία. Ο εμπνευσμένος συγγραφέας του Stephane Michaka είναι από τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς της νέας γενιάς στη Γαλλία. Το Έγκλημα στη Μετροπόλιταν Όπερα είναι τα πρώτο του αστυνομικό. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA FILLE DES CARNEGIE
ISBN139786185370350
ΕκδότηςΕΞΑΝΤΑΣ
ΣειράVERTIGO
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων690
Διαστάσεις17x11
ΜετάφρασηΞΕΝΑΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΣΑΚΑ ΣΤΕΦΑΝ
Κωδικός Πολιτείας1540-0859
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS