Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΤΩ

ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΤΩ

ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1540-0860




Παρουσίαση

Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι το πιο ευφάνταστο και συναρπαστικό σενάριο. Στη ζωή μας όλα συμβαδίζουν και σφιχτοπλέκονται. Σκεφτόμαστε, πράττουμε και συναισθανόμαστε την ίδια στιγμή. Ο άνθρωπος είναι προικισμένος να δημιουργεί, ταυτόχρονα, σε πολλαπλά και διαφορετικά επίπεδα.
Στο μυθιστόρημα Είκοσι οχτώ, αυτόν τον κανόνα ζωής βιώνει ο Άλκης. Το μάρκετινγκ, οι δυνατές φιλίες - σχέσεις και οι πνευματικές αναζητήσεις πραγματώνονται, εκεί που αναπάντεχα λογική και μεταφυσικά γεγονότα, όλα έμελλε να συνυπάρχουν. Ή, μήπως, συγκρούονται και αλληλοαναιρούνται;
Ο Άλκης, ως διευθυντής στα είκοσι οχτώ του, αντιμετωπίζει ανατρεπτικά τις προκλήσεις της αγοράς. Ταξιδεύει, ερωτεύεται, αυτοσαρκάζεται ακροβατώντας ανάμεσα στο νοητό και το πραγματικό.
Τρία "μοιραία" ατυχήματα... Και όμως του το 'χαν πει...
28... Νερό...
Τελικά τι είναι τυχαίο στη ζωή;
Ο Άλκης ανακαλύπτει την ανυπέρβλητη δύναμη που αποκτά ο άνθρωπος όταν έχει πίστη και θέληση! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Προλογικό σημείωμα
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Κρήτη
Αθήνα (ΚΑΤ)
Αντί επιλόγου
Ευχαριστίες
Λεπτομέρειες
ISBN139786185370428
ΕκδότηςΕΞΑΝΤΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2020
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΜΠΑΓΚΕΡΗ ΔΑΦΝΗ
Κωδικός Πολιτείας1540-0860
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[06/02/2022] paspardani.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το "28" είναι ενα βιβλίο που διάβασα με μια ανάσα! Ένα αμάλγαμα σκέψεων, δράσεων, πρακτικών και υπαρξιακων αναζητήσεων. Θυμήθηκα τις βασικές αρχές Marketing, συγκινήθηκα με τη ιστορία του Ca
ation που "όλοι" συμμετείχαμε και μοιράστηκα αγωνίες, λύπες, χαρές με το πρωταγωνιστή - άλλες αληθινές, άλλες μυθοπλαστικες-.
Στοιχειά φιλοσοφίας, ιστορίας, ψυχολογίας θρησκευτικά όλα συνδυαστηκαν αρμονικά και όμορφα σε μια ιστορία που αποτελεί ύμνο στη ζωή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ 5 ΤΟΜΟΙ)
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
€59.36 €29.68
(-50%)
Κερδίζετε €29.68
ΑΣΤΑΝΓΚΑ ΓΙΟΓΚΑ
SIMMHA ANTON
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS