Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.Β΄ «ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

«ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6110-0029
Τιμή Έκδοσης
€7.00
Τιμή Πολιτείας
€5.25
(-25%)
Κερδίζετε €1.75


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ανακαλώ στη μνήμη μου μια σκηνή που θεωρώ καθοριστική. Μόλις είχα τελειώσει το λύκειο και οι αναζητήσεις ήταν έντονες. Ένα βράδυ βγήκαμε περίπατο με έναν πολύ καλό φίλο, τότε δευτεροετή φοιτητή της Νομικής. Συζητήσαμε αρκετά. Μέχρι τότε δεν είχα και τόσο καλή σχέση με το βιβλίο. Γυρίζοντας στο σπίτι του με παρότρυνε να αλλάξω στάση απαριθμώντας μου τα πολλαπλά οφέλη από τη μελέτη. Όταν είδε ότι πείστηκα, μου δάνεισε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του. Το διάβασα άπληστα, γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ήταν η αρχή. Είδα πόσο είχε δίκιο και εγώ κατάλαβα πως ακόμα και ένα καλό βιβλίο μπορεί να σου ανοίξει δρόμους. Παρατήρησα ότι ο φίλος μου είχε αρκετές υπογραμμίσεις και σημειώσεις, όλες με μολύβι. Σε επόμενη συνάντησή μας μου εξήγησε πως το μολύβι το ξανασβήνεις, αντίθετα με το μελάνι που μένει ανεξίτηλο. Και το βιβλίο καταστρέφεται. Μου τόνισε μάλιστα πως "όταν διαβάζεις, το μολύβι πρέπει να είναι δίπλα σου. Αργότερα όταν θέλεις να το φρεσκάρεις στη μνήμη σου και δεν έχεις χρόνο να το ξαναδιαβάσεις, θα σε βοηθούν πολύ οι σημειώσεις".
Η συμβουλή του καλού αυτού φίλου ήταν πολύτιμη. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά βιβλία από τα χέρια μου. Και είναι όλα με σημειώσεις. Κάποιες από αυτές τις σημειώσεις σκέφτηκα να τις κοινοποιήσω στους αδελφού, οι οποίοι δεν διαθέτουν χρόνο για την ανάγνωση πολυσέλιδων βιβλίων. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω μας έχει πάρει διαζύγιο από το βιβλίο. Ειδικά τα νέα παιδιά δεν διαβάζουν καθόλου. Το βιβλίο αντικαταστάθηκε από την οθόνη. Αν αναλογιστεί κανείς πόσο χρόνο σπαταλάνε τα νέα παιδιά, δυστυχώς και οι μεγάλοι στο κινητό, στο tablet, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση σε πιάνει κατάθλιψη.
Όλα τα κείμενα της σειράς "Σημειώσεις" είναι σκέψεις, συμβουλές ή αποφθέγματα παλαιών και συγχρόνων αγιασμένων μορφών. Προέρχονται από προσωπικές καταγραφές απ' όσους γέροντες γνωρίσαμε, αλλά και από διάφορα βιβλία που κυκλοφόρησαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η ανθολογία αυτή συνοδεύεται με κατάλληλα σκίτσα, εικόνες ή φωτογραφικό υλικό, ώστε η ανάγνωση να γίνει πιο ευχάριστη.
Ευχή μας είναι οι "Σημειώσεις" να εκπληρώσουν τον εποικοδομητικό τους σκοπό και, γιατί όχι, να κεντρίσουν σε κάποιους το ενδιαφέρον για τη μελέτη και να ανακαλύψουν την ομορφιά του καλού βιβλίου. (Ο Αργολίδος Νεκτάριος, από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185374037
ΕκδότηςΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2019
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας6110-0029
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η φίλη
DRISCOLL TERESA
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS