Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

+
-
HEATH LORRAINE
Κωδ. Πολιτείας: 6082-0067
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ήταν η μέλλουσα γυναίκα του αδελφού του...
Φτάνοντας με το τρένο στο απομονωμένο Φορτ Γουόρθ, η καρδιά της Αμίλια Κάρσον έτρεμε. Ήταν μια νύφη που είχε παραγγείλει με αλληλογραφία ο Ντάλας Λι. Στον σταθμό, όμως, δεν την περίμενε ο ίδιος, αλλά ο αδελφός του, ο ψηλός, σκληροτράχηλος Χιούστον, που είχε έρθει για να τη συνοδεύσει μέχρι το ράντσο της οικογένειας Λι. Καθώς η Αμίλια είχε μεγαλώσει στην Τζόρτζια, μια πολιτεία που είχε πληγωθεί από τον πρόσφατο πόλεμο, είχε πιστέψει διαβάζοντας τα γράμματα του Ντάλας ότι το Τέξας θα ήταν κάτι σαν παράδεισος, το μέρος όπου τελικά θα έβρισκε την ευτυχία δίπλα στον «σωστό» άντρα.

Και η μοναδική γυναίκα που θα αγαπούσε...
Αναμφίβολα, ο Χιούστον Λι δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «σωστός» άντρας. Έχοντας πολεμήσει και ο ίδιος, έφυγε από τα πεδία των μαχών σημαδεμένος εσωτερικά και εξωτερικά, και δεν θα μπορούσε ποτέ να ανταγωνιστεί τον όμορφο αδελφό του. Από τη στιγμή, όμως, που ο Χιούστον συνάντησε την Αμίλια, κατάλαβε ότι εκείνη είχε το κουράγιο που χρειαζόταν για να επιβιώσει στην άγρια γη του Τέξας. Αλλά αυτό που τον συντάραξε ήταν ότι τα μάτια της μπορούσαν να δουν πίσω από το τραυματισμένο πρόσωπό του και να φτάσουν μέχρι την ψυχή του. Ο Χιούστον αισθανόταν ότι θα μπορούσε να δώσει μάχη με οποιονδήποτε για να κερδίσει την καρδιά της - οποιονδήποτε εκτός από τον αδελφό του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Μια όμορφη ιστορία για καρδιές γεμάτες θάρρος και ανδρεία. Με συνεπήρε!» (Jennifer Blake, best seller συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων)
«Το Πεπρωμένο έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι το πρώτο βιβλίο της πρώτης σειράς που έγραψα ποτέ και με δίδαξε την ομορφιά της δημιουργίας χαρακτήρων που θα μοιραζόμουν με τους αναγνώστες μου σε πολλές μελλοντικές ιστορίες. Εύχομαι να απολαύσετε το ταξίδι του Χιούστον και της Αμίλια προς την αγάπη και την ευτυχία που τόσο τους αξίζει». (Lorraine)
«Η Heath είανι γνωστή για τις υπέροχες, βαθιά συναισθηματικές ιστορίες της». (Washington Post)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTEXAS DESTINY
ISBN139786185394172
ΕκδότηςELXIS
ΣειράΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ Νο1
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2019
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΙΘ ΛΟΡΕΝ
Κωδικός Πολιτείας6082-0067
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS