Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ // ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

+
-
GALLWEY TIMOTHY
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0203
Τιμή Έκδοσης
€18.02
Τιμή Πολιτείας
€12.61
(-30%)
Κερδίζετε €5.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το εσωτερικό παιχνίδι του τένις είναι το παιχνίδι που παίζεται μέσα στο μυαλό του παίκτη ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει εμπόδια όπως τα κενά προσοχής, η νευρικότητα, η αβεβαιότητα και η αυτοκαταδίκη. Με δυο λόγια, το εσωτερικό παιχνίδι παίζεται για να ξεπεράσουμε τις συνήθειες του μυαλού που εμποδίζουν την άριστη επίδοση.
Ο παίκτης του εσωτερικού παιχνιδιού εκτιμά την τέχνη της χαλαρής συγκέντρωσης περισσότερο απ' όλες τις άλλες, ανακαλύπτει την αληθινή βάση της αυτοπεποίθησης και μαθαίνει ότι το μυστικό της νίκης δε βρίσκεται στην υπέρμετρη προσπάθεια. Ο παίκτης αυτός στοχεύει στην επίδοση που έρχεται αυτόματα μόλις ο νους ηρεμήσει και γίνει ένα με το σώμα, το οποίο βρίσκει με τη σειρά του τους δικούς του, εκπληκτικούς τρόπους για να ξεπεράσει τα ίδια του τα όρια.
Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί τις διαισθητικές ικανότητες του μυαλού [...] και γι' αυτό δε χρειάζεται καν να τη μάθουμε· την ξέρουμε ήδη. Αυτό που μας χρειάζεται είναι να ξεμάθουμε τις συνήθειες που παρεμβαίνουν και μας επηρεάζουν, κι έπειτα, απλώς, ν' αφήσουμε να συμβεί αυτό που επιδιώκουμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Κάθε επίδοξος παίκτης τένις πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη εγχειρίδιο εκμάθησης τένις: είναι μια πλήρης φιλοσοφία ζωής". (Psychology)
"Ίσως το πιο πρακτικό απ' όλα τα "πρακτικά εγχειρίδια" που έχω διαβάσει, αυτό το βιβλίο με βοήθησε να βελτιώσω την πνευματική και τη φυσική μου κατάσταση στην προσέγγιση του αγαπημένου μου αθλήματος (που στην περίπτωσή μου δεν είναι καν το τένις αλλά... το μπάσκετ)". (Goodreads.com)
"Ο Γκάλουεϊ απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον απλό παίκτη τένις και τον ρωτά: "Γιατί παίζεις; Πώς παίζεις; Τι θέλεις να βελτιώσεις; Τι γνωρίζεις για το εγώ σου, για το χαρακτήρα σου, για την προσωπικότητά σου; Τι σημαίνει για σένα: "παίζω τένις";" (Κώστας Χρονόπουλος, προπονητής αντισφαίρισης)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Σκέψεις πάνω στρην πνευματική πλευρά του τένις
Η ανακάλυψη των δύο εαυτών
Κράτησε ήρεμο τον Εαυτό 1
Πίστεψε στον Εαυτό 2
Η ανακάλυψη της τεχνικής
Αλλάζοντας συνήθειες
Συγκέντρωση: μάθε να εστιάζεις
Παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι στο γήπεδο
Το νόημα του ανταγωνισμού
Το εσωτερικό παιχνίδι εκτός γηπέδου
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE INNER GAME OF TENNIS - THE ULTIMATE GUIDE TO THE MENTAL SIDE OF PEAK PERFORMANCE
ISBN139786185400088
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων200
Διαστάσεις20x13
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΤΙΜΟΘΙ
Κωδικός Πολιτείας3130-0203
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[05/02/2022] stavrapt.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Με όχημα το τένις μαθαίνουμε ότι στην πραγματικότητα είμαστε 2 οντότητες. Εαυτός 1 που είναι ο εγωκεντρικός νους, (χιμπατζής) και Εαυτός 2 σώμα(άνθρωπος και υπολογιστής).
Μαθαίνουμε να συγκεντρωνόμαστε έχοντας το μυαλό μας καρφωμένο στην κινουμενη μπάλα και στην αναπνοή μας κατά την ανάπαυλα των πόντων.
Δεν έχει σημασία να νικήσουμε τον 'αντίπαλο'. Χαιρόμαστε που αθλούμαστε.
Βιβλίο αριστούργημα κατανόησης λειτουργίας του μυαλού. Χρειάζεται πάνω από μια ανάγνωση. Να διαβαστεί μαζί με το 'Παράδοξο του Χιμπατζή'.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ
€20.00 €8.00
(-60%)
Κερδίζετε €12.00
ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS