Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ

+
-
TELLIER HERVE. LE
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0212
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-10%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το αεροπλάνο γνωρίζει δέκα ατελείωτα δευτερόλεπτα ελεύθερης πτώσης προτού εισχωρήσει στο χειρότερο σημείο του σωρειτομελανία, στα νοτιοδυτικά της στήλης, παίρνοντας μιαν απίστευτη κλίση, μια γωνία τριάντα μοιρών όπως του επιβάλλει το σύστημα αυτόματης πλοήγησης που υποκαθιστά το χειριστήριο. Αμέσως το Boeing περιστρέφεται μέσα σε στροβιλώδη ρεύματα νεφών, την ίδια στιγμή το κόκπιτ φωτίζεται επειδή πέφτει η νύχτα, σκέτη πίσσα, κι ακούγεται ένας τρομερός πάταγος: εκατοντάδες τεράστιοι χαλαζόκοκκοι γαζώνουν τα τζάμια, αφήνοντας εδώ κι εκεί χαρακιές στο γυαλί ασφαλείας. Λίγες στιγμές που μοιάζουν δίχως τέλος και, παρά τις ριπές του ανεμοστρόβιλου, το Boeing ξαναβρίσκει το ανοδικό θερμό ρεύμα και λίγη άνωση· αυτή τη φορά, είναι μια έντονη αίσθηση συντριβής όπως στο μεγάλο οχτάρι.
Το αεροπλάνο γνωρίζει δέκα ατελείωτα δευτερόλεπτα ελεύθερης πτώσης προτού εισχωρήσει στο χειρότερο σημείο του σωρειτομελανία, στα νοτιοδυτικά της στήλης, παίρνοντας μιαν απίστευτη κλίση, μια γωνία τριάντα μοιρών όπως του επιβάλλει το σύστημα αυτόματης πλοήγησης που υποκαθιστά το χειριστήριο. Αμέσως το Boeing περιστρέφεται μέσα σε στροβιλώδη ρεύματα νεφών, την ίδια στιγμή το κόκπιτ φωτίζεται επειδή πέφτει η νύχτα, σκέτη πίσσα, κι ακούγεται ένας τρομερός πάταγος: εκατοντάδες τεράστιοι χαλαζόκοκκοι γαζώνουν τα τζάμια, αφήνοντας εδώ κι εκεί χαρακιές στο γυαλί ασφαλείας. Λίγες στιγμές που μοιάζουν δίχως τέλος και, παρά τις ριπές του ανεμοστρόβιλου, το Boeing ξαναβρίσκει το ανοδικό θερμό ρεύμα και λίγη άνωση· αυτή τη φορά, είναι μια έντονη αίσθηση συντριβής όπως στο μεγάλο οχτάρι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Η ΖΩΗ, ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL' ANOMALIE
ISBN139786185400286
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2021
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΕΛΙΕ ΕΡΒΕ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας3130-0212
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geopap1984, dimbik, Μενέλαος, emma1991

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kantath, geopap1984, marakiperraki, hungas, zaxaou

Κριτικές για το προϊόν

[02/04/2024] ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΡΤΙΚΑΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Στον συγγραφέα αρέσουν οι μελαχρινές γυναίκες (σωστός!), το κόκκινο κρασί και τα al dente μακαρόνια. Δικός μου δηλαδή, μακριά από litoδιαιτες προτάσεις! Τι βιβλίο πάντως αν και βραβευμένο το ξεχνάς εύκολα, sf θα προτιμήσω από την αγγλοσαξονική αγορά.
[26/12/2023] litokanli.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πιό ρηχό και από γούρνα το καλοκαίρι. Οι ίδιες σχεδόν ιδέες αποτέλεσαν θέμα του μυθιστορήματος του Saramago ο άνθρωπος αντίγραφο. Ο ολίγιστος γαλλάκος επ ουδενί μπορεί να συγκριθεί με το τιτάνα Saramago. Ένας μπάρμπας που γράφει ένα σενάριο μια άθλιας ταινίας. Αυτό παλικάρια δεν είναι λογοτεχνία. Πήρε και Γκονκούρ παναθεμα το. Αν δεις συγγραφέα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο και του αρέσουν τα μακαρόνια al dente και οι μελαχρινές γυναίκες - (αν έχεις το Θεό σου δηλαδή), αυτό αντί για (sic)- τρέχα μακριά. Βάζω 2 αστέρια γιατί γράφω από κινητό και δεν μου επιτρέπει να βάλω 0. Με μια λέξη φιάσκο και εξυπνάδες του κερατά. Πέντε λέξεις ήταν αυτό αλλά άνθρωποι είμαστε, έχει και η αηδία τα όρια της. Επίδοξοι συγγραφείς, αν είναι να γράφετε τέτοιες μπούρδες, φυτέψτε κανέναν κήπο. Πιο πολύ θα συνεισφέρετε στον κόσμο. Άκου εκεί al dente και μελαχρινές. Κάλπης ως τα μπούνια. Αν είστε τέτοιοι διαβάστε το .
[04/12/2023] stavrapt.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Βραβευμένο γαλλικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 2020.Ξεκινάει με την παρουσίαση όλων των μετέπειτα πρωταγωνιστών μέσα από αυτόνομες ιστορίες. Η πλοκή είναι αργή χωρίς εκπλήξεις.
[29/10/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Όλα σχεδόν τα λογοτεχνικά είδη συναντώνται εδώ! Λιγη επιστημονική φαντασία, λίγο κοινωνικό δράμα, λίγο θρίλερ, λίγο σάτιρα, λίγο περιπέτεια, και ο συγγραφέας με μοναδικό τρόπο παίζει με το μυαλό μας και όλες οι βεβαιότητες κλονίζονται! Ο χρόνος δεν κυλά με τον φυσιολογικό τρόπο που όλοι ξέρουμε και ο θάνατος δεν αποτελεί, τελικά, μια κατάσταση αμετάκλητη!
Αρκετοί οι χαρακτήρες, οι οποίοι παρουσιάζονται, ο καθένας ξεχωριστά, στο πρώτο μέρος του βιβλίου (πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους). Κάποια στιγμή γίνεται η σύνδεση και τότε όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, το αδύνατο που έχει γίνει δυνατό!
Πολλά τα φιλοσοφικά, τα κοινωνικά και τα θέματα θρησκείας που θίγονται, καθώς και οι διάφορες επιστημονικές θεωρίες. Πρωταγωνιστούν η ανατροπή, η αμφισβήτηση και η αβεβαιότητα σε ένα βιβλίο που αποτελεί μία λογοτεχνική έκπληξη, όπου ένας ευφυής συγγραφέας αφήνει τον κάθε αναγνώστη να δώσει στο τέλος τις δικές του απαντήσεις!
Πολύ καλό βιβλίο, αν και δυσκολονόητο σε κάποια σημεία!
[05/09/2021] aimilia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ενδιαφέρον, δεν σε κρατάει τόσο εξαιτίας της γραφής, που είναι απλή αλλά μεστή χωρίς να σε κουράζει, αλλά κυρίως λόγω της πλοκής. Εντάσσεται στα επιστημονικής φαντασίας σαφώς, αλλά παρότι δεν είμαι «φαν» του είδους τα ‘υπερβατικά’ του σημεία δεν μου ήταν ενοχλητικά.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Τα υπόγεια του Βατικανού (σκληρόδετη έκδοση)
GIDE ANDRE (NOBEL 1947)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
MY GREEK MEZE (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
PSYHOULI ELENI
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS