Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΤΖΕΝΤΑ 2023, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΤΖΕΝΤΑ 2023, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ-ΧΙΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 6681-0057




Παρουσίαση

Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ σε συνεργασία με την δημιουργό Έλενα Δίγκα και την συγγραφέα και δημιουργό περιεχομένου Κατερίνα Δανδουλάκη παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και μοναδική ατζέντα για το 2023.
Σε μια εποχή που όλες οι γυναίκες χρειάζονται έναν βοηθό οργάνωσης για την απαιτητική καθημερινότητα, η ατζέντα αυτή δίνει την λύση! Τέρμα πια οι πρόχειρες σημειώσεις εδώ κι εκεί! Στις πλούσιες σελίδες του ημερήσιου προγράμματος, σημειώνουμε τα ραντεβού, τις δραστηριότητες, το μενού της ημέρας, ακόμα και το νερό που καταναλώνουμε μέσα στην μέρα. Οι λεπτομέρειες της καταπληκτικής αυτής ατζέντας θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας!
Η Ατζέντα 2023 δημιουργήθηκε από δυο νέες εργαζόμενες γυναίκες και είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες της σύγχρονης πολυάσχολης γυναίκας, που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε πολλούς ρόλους.
Με την ατζέντα αυτή, που είναι εικονογραφημένη με υπέροχες, μοναδικές και αυθεντικές ζωγραφιές σε ακουαρέλα από την δημιουργό Έλενα Δίγκα, η κάθε γυναίκα αποκτά έναν καθημερινό σύμμαχο οργάνωσης, που θα την βοηθήσει να γίνει πιο αποδοτική. Ταυτόχρονα, μέσα από τα κείμενα που επέλεξε η συγγραφέας Κατερίνα Δανδουλάκη προσφέρεται η απαραίτητη δόση αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, που όλοι έχουμε ανάγκη σε μια δύσκολη ή και σε μια όμορφη μέρα. [...]
Είναι ημερήσια, με μεγάλους χώρους για σημειώσεις και παρακολούθηση καθημερινών συνηθειών, περιέχει προγραμματισμό ετήσιο και μηνιαίο, αλλά και στοχοθεσία και σημαντικά προσωπικά γεγονότα. Οι σελίδες με τα χρηστικά στοιχεία είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Το σπιράλ δέσιμο και το σκληρό της εξώφυλλο εξασφαλίζουν ότι είναι εύχρηστη και βολική στο γράψιμο, αλλά και την ανθεκτικότητά της. [...] (Από τον εκδότη)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια κειμένων: Άρτεμις Δανδουλάκη
Επιμέλεια-συντονισμός έκδοσης: Κατερίνα Δανδουλάκη-Χιόνη
Εξώφυλλο: Ευγενία Δρούγα, Έλενα Δίγκα
Λεπτομέρειες
ISBN139786185404390
ΕκδότηςΘΥΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2022
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΕικονογράφησηΔΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ
Κωδικός Πολιτείας6681-0057
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

zoipassidou

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΜΕΡΗ
RYAN CARRIE
€20.00 €9.00
(-55%)
Κερδίζετε €11.00
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
POUND EZRA
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS