Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

(ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8392-0082
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι Πνοές λόγου και τέχνης, δημιούργησαν μια νέα σειρά με τίτλο "Ποιητικά Ξεφυλλίσματα", που σε αυτήν εμπεριέχονται ποιητικά βιβλία κλασικών ποιητών αλλά και σύγχρονων επίσης.
Η πρωτοτυπία της σειράς αυτής έγκειται, στο νέο σχήμα της, που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα βιβλία του είδους.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ο Ερωτόκριτος του Βιντσέντζου Κορνάρου. Ο Ερωτόκριτος είναι ένα μεγάλο αφηγηματικό ποίημα, ένα έμμετρο μυθιστόρημα με πλοκή παραμυθιού. Ένα διαχρονικό έργο, που μέσα από την πλοκή του, θίγει ζητήματα που μας απασχολούν και σήμερα, με πρώτο και καλύτερο την κοινωνική διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους.
Στο έργο επίσης, διαφαίνονται καθαρά στοιχεία της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, σε συνδυασμό με πολλά στοιχεία από την αρχαία ελληνική μυθολογία, αλλά και με στοιχεία της εποχής εκείνης κατά την οποία έγινε η συγγραφή του.
Ο Ερωτόκριτος, αν και είναι ένα έργο γραμμένο αναμασά στο 1590 και 1610, εξακολουθεί να είναι ένα ευχάριστο ανάγνωσμα και μια αναμφισβήτητη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές. (Για τη Συντακτική Επιτροπή, Αρετή Γκιωνάκη και Νίκος Δεληγιάννης)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια: Αρετή Γκιωνάκη, Νίκος Δεληγιάννης
Λεπτομέρειες
ISBN139786185416157
ΕκδότηςΠΝΟΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ
ΣειράΠΟΙΗΤΙΚΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων326
Διαστάσεις29x21
ΕπιμέλειαΓΚΙΩΝΑΚΗ ΑΡΕΤΗ
Κωδικός Πολιτείας8392-0082
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

GIOTSU, Панаётис, fotini_kosti, Nefeli Karapiperi, Lefmts

Κριτικές για το προϊόν

[10/12/2023] Cocoon.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο,αριστούργημα το αγόρασα μαζί με την Ερωφίλη.Μαγικη γλώσσα,μαγικές εικόνες που τις τυλίγει σαν ένα διάφανο με χρυσόσκονη πέπλο,η κρητική διάλεκτος και η πανέμορφη περιγραφή.Δύσκολο εάν δεν γνωρίζεις καλά τη διάλεκτο,θα βρεις αρκετές δύσκολες λέξεις.Υπεροχή έκδοση,γραμμένη στο χέρι,σου δίνει την αίσθηση ότι ανοίγεις ένα μαγικό μεσαιωνικό βιβλιο γραμμένο από τον ίδιο τον ποιητή.Ο Ερωτοκριτος είναι ο πιο ερωτικός ήρωας που γνωρίζω,έχει τεράστιο βάθος ο χαρακτήρας του σε αντίθεση με την Αρετούσα που είναι λίγο πιο υποτονική,όπως και να έχει είναι υπέροχο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
APPIAH KWAME-ANTHONY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
TARN WILLIAM-WOODTHORPE
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS