Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ // ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΧΡΗΜΑ, Φ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΧΡΗΜΑ, ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ FBI

+
-
GRANN DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 5406-0008
Τιμή Έκδοσης
€18.79
Τιμή Πολιτείας
€13.15
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κατά τη δεκαετία του 1920, οι άνθρωποι με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο ήταν τα μέλη της φυλής των Οσέιτζ στην Οκλαχόμα. Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στις περιοχές τους, διέθεταν αυτοκίνητα με προσωπικό οδηγό και ζούσαν σε επαύλεις.
Ξαφνικά, ένας-ένας, οι Οσέιτζ αρχίζουν να δολοφονούνται. Η Μόλι Μπέρκχαρτ είδε την οικογένειά της να γίνεται ένας από τους βασικούς στόχους. Συγγενείς της πεθαίνουν από σφαίρες ή δηλητήριο. Κι άλλοι Οσέιτζ πεθαίνουν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ενώ πολλοί από εκείνους που αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν τα εγκλήματα δολοφονούνται και οι ίδιοι.
Καθώς ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει, την υπόθεση αναλαμβάνει το πρόσφατα δημιουργημένο FBI με τον νεαρό, μυστικοπαθή διευθυντή του, Τζ. Έντγκαρ Χούβερ. Προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, ο Χούβερ στρέφεται σε έναν πρώην Ρέιντζερ του Τέξας, τον Τομ Γουάιτ, ο οποίος οργανώνει μια μυστική ομάδα στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ένας Ινδιάνος πράκτορας. Διεισδύουν στα τελευταία απομεινάρια της Άγριας Λύσης και μαζί με τους Οσέιτζ αρχίζουν να αποκαλύπτουν μια από τις πιο ανατριχιαστικές συνωμοσίες στην ιστορία των ΗΠΑ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα αριστούργημα λογοτεχνικής δημοσιογραφίας που προκαλεί την αγωνία ενός αστυνομικού μυθιστορήματος". (The Boston Globe)
"Συναρπαστικό... Ο Γκραν αποδεικνύεται αριστοτέχνης στην παρουσίαση πολυεπίπεδων μυστηρίων τα οποία έχουν συμβεί στην πραγματικότητα... Θα σας σημαδέψει την ψυχή". (Dave Eggers, The New York Times Book Revie)
"#1 BEST SELLER ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES" - Η αληθινή ιστορία εγκλήματος και μυστηρίου που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη από τον Μάρτιν Σκορσέζε!

Περιεχόμενα

Η ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ευχαριστίες
Αρχειακές και αδημοσίευτες πηγές
Σημειώσεις
Επιλεγμένη βιβλιογραφία
Φωτογραφίες
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKILLERS OF THE FLOWER MOON
ISBN139786185422011
ΕκδότηςΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων456
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ Π. ΘΩΜΑΣ
ΕπιμέλειαΨΙΑΚΗΣ Β. ΚΡΙΤΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΑΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας5406-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Α.Πα., NatashaYann

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

cersos, blacknarcissus, NatashaYann, aposdrak

Κριτικές για το προϊόν

[21/10/2023] cersos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Με αυτό το βιβλίο αποδεικνύεται περίτρανα πως η πραγματικότητα είναι πολλές φορές πιο συναρπαστική κι ανεπάντεχη κι από την πιο ευφάνταστη συγγραφική πένα.Φυσικά να μην παραβλέψουμε και το δημιουργικό ταλέντο του δημοσιογράφου-συγγραφέως που απέδωσε με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο αυτήν την αληθινή ιστορία.
[03/08/2023] martour.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετική καταγραφή μιας ιστορίας που μοιάζει σχεδόν απίστευτη και όμως είναι αληθινή. Το βιβλίο παρέχει όλα τα στοιχεία με σχεδόν δημοσιογραφικο τρόπο βάζοντας σε βαθια στην ιστορία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS