Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΑΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΑΣ

+
-
ΔΑΓΚΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9328-0033
Τιμή Έκδοσης
€16.90
Τιμή Πολιτείας
€11.83
(-30%)
Κερδίζετε €5.07


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Σίμος Σουλιώτης, είναι ένας άντρας ποτισμένος με κυνισμό, που στα 35 του χρόνια ξοδεύει τη ζωή του σε αλκοόλ και τσιγάρα στα σκοτεινά μπαρ της Αθήνας, ενώ -περιστασιακά- εργάζεται στο γραφείο ερευνών ενός παλαίμαχου ιδιωτικού ντετέκτιβ.
Η ζωή του θα ανατραπεί και θα απειληθεί από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν θα βρεθεί, στην καρδιά του χειμώνα, αποκλεισμένος στην Αδέρα, ένα ορεινό χωριό, κάπου στην ανατολική Πελοπόννησο, για την -φαινομενικά εύκολη- υπόθεση εξαφάνισης μιας έφηβης κοπέλας.
Τίποτα όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται... Κι όσο οι κάτοικοί της δείχνουν φιλικοί στο πρόσωπό του, τόσο περισσότερο κρύβουν ένα θανατερό κι επικίνδυνο μυστικό που θα οδηγήσουν τον Σίμο σ' έναν ασφυκτικό κλοιό θέτοντας τη ζωή του -και όχι μόνο- σε κίνδυνο.
Καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τους εσωτερικούς του δαίμονες και τα βαθιά του σκοτάδια όσο οι μνήμες του παρελθόντος ξυπνάνε σε κάθε του βήμα, ανακαλύπτει ότι τα σκοτάδια και οι δαίμονες στην Αδέρα είναι πολύ πιο επικίνδυνα, απειλητικά και πέρα από κάθε λογική...
Κι όσο το χιόνι πέφτει βαρύ πάνω από το μυστηριώδες χωριό, τόσο ο Σίμος εγκλωβίζεται σε αυτό και τους παράξενους κατοίκους του, μην μπορώντας να διαφύγει με κανέναν τρόπο, βυθιζόμενος όλο και περισσότερο στα δίχτυα μιας ανατριχιαστικής υπόθεσης που θα τον φέρει σε αδιέξοδο.
Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185453510
ΕκδότηςΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων504
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΙΤΡΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας9328-0033
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/01/2024] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Συνηθισμένη υπόθεση, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Τα γεγονότα έχουν μια απρόσμενη τροπή και "οι μάσκες πέφτουν" κάποια στιγμή, με τον βασικό ήρωα, αλλά και τους αναγνώστες να βυθίζονται σε μια σοκαριστική, βίαιη και ασφυκτική ατμόσφαιρα από την οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν!
Καταιγιστική πλοκή, έντονες εικόνες, άφθονες ανατροπές, ρεαλιστικοί διάλογοι, καθηλωτικός λόγος, μια γερή δόση κοινωνικού σχολιασμού από τον συγγραφέα και ένας ιδιαίτερος κεντρικός ήρωας που μου θύμισε αρκετά τον Χάρι Χόλε του Νέσμπο, αλλά στο πιο αλήτικο στιλ!
Πολύ καλό για όσους επιθυμούν κάτι πιο έντονο και σοκαριστικό!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
RYAN ANTHONY
€17.89 €8.94
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS