Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΥΠΑΛΔΟΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΥΠΑΛΔΟΣ

+
-
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9328-0031
Τιμή Έκδοσης
€16.90
Τιμή Πολιτείας
€11.83
(-30%)
Κερδίζετε €5.07


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Μα ήταν ο Τυπάλδος. Πώς θα μπορούσε να κάνει πίσω; Ο διάσημος ψυχίατρος. Ένας Υπεράνθρωπος. Αυτός που πάλευε με τα πάντα. Που πάλευε με την κατάθλιψη, που πάλευε με τον αυτισμό, που πάλευε με το παρελθόν του, που πάλευε να κάνει μιαν απλή σχέση, που πάλευε να τον κατανοήσουν οι άνθρωποι, η ελπίδα των γονιών, η ελπίδα των παιδιών. Αυτός που -σχεδόν πάντα- είχε δίκιο. Αυτός είχε το χάρισμα και την κατάρα. Η ιδιοφυΐα. Λοιπόν; Τι να την έκανε την ιδιοφυΐα του αν δείλιαζε τώρα; Τι είναι η ιδιοφυΐα χωρίς θάρρος; Χωρίς θέληση; Χωρίς να μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια το βλέμμα που σε κατατροπώνει και να του πεις «κάνε πιο κει». Πού είναι η ιδιοφυΐα, όταν η ατολμία επελαύνει επάνω σε φτερωτά άλογα και σε καλεί στον ίδιο σου τον όλεθρο; Ποια είναι η ιδιοφυΐα όταν η ατσαλένια πανοπλία της θέλησης κάνει φτερά και σκορπίζεται στον άνεμο; Όλα θα τα αντιμετώπιζε τώρα. Σε μια σκοτεινή αρένα όπου οι σύμμαχοι του σκότους θα γλεντούσαν χωρίς σταματημό. Και θα ήταν εκεί μόνος. Αυτός και όλοι τους. Ένας εναντίον όλων. Αυτός και τα σκοτάδια του...
Περισσότερο ένα φιλοσοφικό θρίλερ, μια πραγματεία πάνω στη θεωρία του υπεράνθρωπου, ένας στοχασμός πάνω στην "Υψενική" και "Νιτσεϊκή" φιλοσοφία, παρά ένα καταιγιστικό αστυνομικό με συνεχείς ανατροπές και υπερβολές, το μυθιστόρημα του Γιώργου Κατσούλα επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Ψυχιάτρου Τυπάλδου, ενός αυτιστικού γιατρού με σύνδρομο Άσπεργκερ και παρακολουθεί βήμα βήμα την πορεία του για τη σύλληψη ενός παιδεραστή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185453541
ΕκδότηςΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2020
Αριθμός σελίδων500
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΙΤΡΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας9328-0031
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[25/12/2021] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Δυστυχώς, ένα πολύ κακό βιβλίο. 1/10 σε βαθμολογία.
Η πλοκή είναι ανύπαρκτη και απλά γράφτηκε για να αναφερθούν τα προβλήματα όταν ένα άτομο μεγαλώνει σε μια προβληματική/καταστροφική οικογένεια.
Ένας αυτιστικός ψυχίατρος, υψηλής λειτουργικότητας και το πώς συνυπάρχει σε ένα περιβάλλον που οι περισσότεροι διαφέρουν από αυτόν.

Η δομή/ροή γίνεται κουραστική, αλλά το πιο μελανό σημείο είναι το υβριστικό λεξιλόγιο, μια άσχημη βρισιά ανά σελίδα, παντελώς άχρηστο και δεν προσφέρει καμία δόση ρεαλισμού. Και στην Ομόνοια να κατέβαινα, τόσες βρισιές δεν θα έφταναν στα αφτιά μου.

Ακόμα και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται να ψυχολογικά προβλήματα/θέματα αισθάνομαι πως σφάλλει κατά πολύ.
Κατ' εμέ, αποφύγετέ το...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
O'BRIEN JOHN
€14.92 €5.97
(-60%)
Κερδίζετε €8.95
Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ
BOARDMAN JOHN
€9.29 €3.25
(-65%)
Κερδίζετε €6.04

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS