Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ

+
-
ΤΑΧΑΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 9328-0048
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Δεν ήθελε να παραδεχτεί ποτέ την αδυναμία της, τη δειλία της, να πει μια κουβέντα παραπάνω, να αντιμιλήσει ή να αρνηθεί...
Αυτή ήταν η Αρετή. Αρετή σκέτο, δίχως τόλμη αλλά με μεγάλη καρδιά. Από μικρό παιδί δεν ήθελε να εναντιωθεί στους δικούς της με αποτέλεσμα να ορίσουν εκείνοι το μέλλον της στο πλευρό ενός άντρα που δεν αγαπούσε. Παρόλα αυτά, η Αρετή ανέλαβε το τίμημα που της αναλογούσε, μεγάλωσε τα παιδιά της και κάπου στο τέλος, παραδέχτηκε πως όλα μας τα λάθη τα πληρώνουμε. Στην Ελλάδα της δεκαετίας του '70, η οικογένεια της Αρετής θα γνωρίσει την αγάπη, τον θυμό, την απώλεια και την προδοσία. Μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Ηνωμένων Πολιτειών, οι ήρωες του βιβλίου πληρώνουν καθημερινά το τίμημα των επιλογών που τους αναλογεί. Παίζουν το καλύτερό τους χαρτί.... Άλλοτε κερδίζουν και άλλοτε χάνουν αλλά μέσα από τις δυσκολίες νικήτρια βγαίνει μόνο η ζωή... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185453787
ΕκδότηςΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
Κωδικός Πολιτείας9328-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[20/03/2021] Θωμαή Καρβούνη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο που προβληματίζει όποιον το διαβάσει, ένα κοινωνικό μυθιστόρημα που περνάει πολλά μηνύματα για τη ζωή, τους ανθρώπους και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε διάφορες καταστάσεις ή να τις αποφύγουμε. Πρέπει να τολμάμε και να μην αφήνουμε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή μας γιατί στο τέλος θα πληρώσουμε το τίμημα. Συγχαρητήρια στη συγγραφέα.
[07/03/2021] Μαρίνα Αποστολίδου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο που καθηλώνει τον αναγνώστη από τις πρώτες μόλις λέξεις του. Ένα εξαίρετο ρομαντικό - κοινωνικό μυθιστόρημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη. Τα μηνύματα που προβάλλονται σε αφθονία αλλά και οι ανατροπές που συγκινούν και σοκάρουν, κάνουν την κάθε του σελίδα μοναδική. Η πένα της συγγραφέως άλλοτε αφηγηματική και άλλοτε λυρική, γίνεται βαρκούλα που θα σας ταξιδέψει σε μέρη ονειρεμένα.
Όλα έχουν ένα τίμημα και αυτή είναι η πιο ρεαλιστική φράση στη ζωή μας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS