Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ // ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΩ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ (2010-2019 - ΣΥΝΔΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ

+
-
ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ Π. ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0231
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€14.00
(-30%)
Κερδίζετε €6.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το παρόν βιβλίο σχεδιάστηκε ειδικά για την προετοιμασία των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Γαλλικών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Αποτελείται από 15 προσομοιωτικά και 10 πραγματικά τεστ προηγούμενων ετών στα οποία αξιολογήθηκαν οι υποψήφιοι. Η εξέταση της Γαλλικής γλώσσας χωρίζεται σε τρία μέρη: Α. Κατανόηση γραπτού λόγου (30 βαθμοί), Β. Γλωσσική επίγνωση (30 βαθμοί) και Γ. Παραγωγή γραπτού λόγου (40 βαθμοί).
Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε τις ασκήσεις με τις απαντήσεις τους συνοδευόμενες από ένα προτεινόμενο μοντέλο ή πλάνο έκθεσης, το αντίστοιχο λεξιλόγιο (Γαλλικά - Ελληνικά), καθώς επίσης και μία σελίδα με συνδετικές λέξεις χρήσιμες στην παραγωγή γραπτού λόγου.
Όσον αφορά στα προσομοιωτικά τεστ, τα θέματα που επιλέχθηκαν αποτελούν ζητήματα της επικαιρότητας, καθώς χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο άρθρα που δημοσιεύτηκαν τα έτη 2019 και 2020. Η φύση των θεμάτων προσεγγίζει τα βασικότερα προτεινόμενα πεδία από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς επίσης και τον Γαλλικό Πολιτισμό. Ο βαθμός δυσκολίας ποικίλει και κλιμακώνεται, καθώς οι υποψήφιοι αποδίδουν καλύτερα στην εξέταση, όταν έχουν έρθει σε επαφή με ένα πιο απαιτητικό υλικό. Η παροχή προτεινόμενων απαντήσεων στην ενότητα της παραγωγής γραπτού λόγου θεωρήθηκε αναγκαία, έτσι ώστε ο υποψήφιος να χρησιμοποιεί τις ανάλογες ιδέες ή εκφράσεις, αλλά και να κατανοεί καλύτερα το εκάστοτε θέμα έκθεσης.
Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στην κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων σε μία από τις πιο σημαντικές γραπτές αξιολογήσεις της ζωής τους. Ως καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, ευελπιστώ πως το βιβλίο αυτό, θα φέρει τους υποψηφίους ένα βήμα πιο κοντά στην γαλλική γλώσσα, αλλά και στο όνειρό τους. Με αφορμή λοιπόν την πραγμάτωση των ονείρων και των στόχων, θα ήθελα να επισημάνω πως οι ξένες γλώσσες σηματοδοτούν γλωσσικά και πολιτισμικά, την ύπαρξη άλλων κόσμων, διαφορετικών από τον δικό μας, διευρύνοντας έτσι τους πνευματικούς μας ορίζοντες και συμβάλλοντας στην αρμονική συνύπαρξη και αποδοχή διαφορετικών συνόλων. Εύχομαι λοιπόν, αυτό το βιβλίο να συνδράμει στην δημιουργία των νέων προσωπικών κόσμων που κάθε υποψήφιος ονειρεύεται να υλοποιήσει με την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτριά μου Χαρίκλεια Παπαδάκη για την επιμέλεια αυτού του βιβλίου, αλλά κυρίως για την εμφύσηση της αγάπης προς τη γαλλική γλώσσα, καθορίζοντας έτσι την επαγγελματική μου πορεία.
Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε στη συγγραφή αυτού του βιβλίου.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους (Από τον πρόλογο της συγγραφέα)

Περιεχόμενα

Προσομοιωτικά Διαγωνίσματα
Θέματα Πανελληνίων
Συνδετικές λέξεις για την έκθεση
Γλωσσάρι
Απαντήσεις στα Προσομοιωτικά Διαγωνίσματα
Απαντήσεις στα Θέματα Πανελληνίων
Λεπτομέρειες
ISBN139786185469283
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2020
Αριθμός σελίδων238
Διαστάσεις29x21
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
Κωδικός Πολιτείας5594-0231
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΑΚΡΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '40
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€26.50 €13.25
(-50%)
Κερδίζετε €13.25
Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS