Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

+
-
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0320
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σύμφωνα με τη Βρετανίδα συγγραφέα Freya Stark, το να ξυπνάς εντελώς μόνος σε μια ξένη πόλη είναι ένα από τα πιο ωραία συν αισθήματα. Υπάρχουν ωστόσο σοκάκια, δρόμοι, συνοικίες ολόκληρες, που κανείς δεν τολμά να διαβεί μονάχος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εγκαταλειμμένες βιομηχανίες, που όποιος άστεγος τολμά να διαμείνει εντός τους, ρισκάρει την εγκεφαλική του συγκρότηση. Εξαθλιωμένοι καταυλισμοί, των οποίων οι κάτοικοι εξαφανίζονται μυστηριωδώς κάθε τόσο.
Βραχέα και ραδιοκύματα που συνδέουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τις πιο εφιαλτικές γωνιές του σύμπαντος. Τσιμεντένια κανάλια γεμάτα από λύματα ακαθόριστης φύσεως που διασχίζουν κακόφημες πλατείες. Εναλλακτικές πόλεις, αόρατες για τα μάτια των αμύητων, που συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με τις δικές μας και στις οποίες η πρόσβαση εξασφαλίζεται μονάχα με μυστικές επικλήσεις που περιέχονται κρυμμένες σε δημοφιλή τραγούδια.
Οι πρωταγωνιστές των πέντε ιστοριών της παρούσας συλλογής, έρχονται αντιμέτωποι με αυτά και άλλα τόσα ανομολόγητα μυστικά.
Κυριευμένοι από ανείπωτο δέος, ξεναγούνται μαζί με τον αναγνώστη στις πιο αφώτιστες περιοχές του συλλογικού ασυνείδητου. Μόνο οι γενναίοι θα επιβιώσουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το μέλλον του υπερφυσικού τρόμου στην Ελλάδα ονομάζεται Βασίλης Γιαννάκης! Καταφέρνει να φυτέψει μέσα στην ψυχή σου τρόμους που θα ανθίσουν εβδομάδες μετά..." [Δημήτρης Δελαρούδης, συγγραφέας (Ο Ιός της Βαβέλ)]
Λεπτομέρειες
ISBN139786185469733
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 175
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας5594-0320
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS