Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΔΥΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΔΙΔΥΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

+
-
ΒΑΓΓΛΗΣ ΑΓ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5462-0112
Τιμή Έκδοσης
€9.54
Τιμή Πολιτείας
€6.68
(-30%)
Κερδίζετε €2.86


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Η απρόσμενη εγκυμοσύνη φέρνει προ των ευθυνών τους ένα ζευγάρι φοιτητών, που πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη της σχέσης τους. Ο νεαρός επιλέγει ως λύση την άμβλωση, γιατί θεωρεί άδικο και εκβιαστικό, το συμβάν αυτό να οδηγήσει σε εσπευσμένο γάμο, ενώ η κοπέλα, έχοντας στο ενεργητικό της άλλες δύο αμβλώσεις, με επικρεμάμενο τον κίνδυνο, αν συνέχιζε αυτήν την τακτική, να θέσει σε κίνδυνο τη γονιμότητά της, επιμένει να κρατήσουν το παιδί. Η αναπόφευκτη ρήξη τούς οδηγεί σε περιπέτειες - η μεν κοπέλα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα μοναστήρι, ο δε νεαρός, μετά την απομάκρυνση από την οικογένειά του, εξαργυρώνει την οικονομική επιβίωσή του, μέσω της ένταξής του σε τρομοκρατική οργάνωση. Οι συνέπειες μιας αποτυχημένης απόπειρας πολιτικής δολοφονίας, στην οποία ήταν συνεργός ο νεαρός, τον εξαναγκάζει να ζητήσει τη βοήθεια της κοπέλας του, με την οποία αποφασίζουν να αξιοποιήσουν ως ζευγάρι τη "δεύτερη ευκαιρία", που τους παρέχει η συγκυρία.
ΤΟ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Για να αποζημιώσει ηθικά την κοπέλα του, μετά το σοκ της άμβλωσης, ο νεαρός σύντροφός της αποφασίζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ανακοινώνοντάς την στους γονείς τους. Όμως, μόλις η κοπέλα το γνωστοποιεί στη μάνα της, εκείνη της αποκαλύπτει ότι ο υποψήφιος αρραβωνιαστικός της είναι αδελφός της, υιοθετημένος από φιλική τους οικογένεια! Η εξέλιξη αυτή ακυρώνει όλα τα όνειρα και τους στόχους τους, και γίνεται η απαρχή μιας σειράς ανατρεπτικών καταστάσεων, που, στο τέλος, αναδιαρθρώνει τη δομή της φυσική τους οικογένειας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185494629
ΕκδότηςΓΡΑΦΗΜΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων218
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας5462-0112
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
Η άνοδος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην εξουσία 1954-1956
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΝΘΗΣ
€16.54 €8.27
(-50%)
Κερδίζετε €8.27

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS