Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
«ΠΡΑΜΑ» ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ // ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

«ΠΡΑΜΑ» ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

+
-
ΕΒΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6949-0135
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Πίνει ο χρόνος τον έρωτα από τα φουσκωμένα σου χείλη κι ανατριχιάζει σε κάθε χάδι που διεκδικεί μια μοναδική αγκαλιά σφιχτά τυλιγμένη πάνω μου. Έχει χρώματα ο χρόνος. Κάνει εξαιρέσεις μαζί σου, γιατί αισθάνεται πως σου χρωστάει που υπάρχεις. Σαν να του ξέφυγες τελευταία απ' το καθημερινό του κατεστημένο κι αδυνατεί πια να επανορθώσει για το πιο γλυκό σφάλμα που του έτυχε ποτέ.
Απόψε ο χρόνος ξεχάστηκε σ' εσένα. Άφησε την εικόνα σου να τη βλέπω μέχρι να τη χορτάσω μπροστά στα μάτια μου. Θέλω τόσο πολύ να χαϊδέψω αυτή τη στιγμή που καθρεφτίζομαι μέσα στα μάτια σου. Να την κρατήσω αιώνια στη μνήμη μου. Κι αν ο χρόνος μου σταματήσει εκεί, θα την πάρω μαζί μου και στην επόμενη ζωή, να 'χω να θυμάμαι ότι ήσουν εκεί και σ' αντίκρισα να μου χαμογελάς."
Μετά το Ίχνος Ντροπής, ο "γνωστός Άγνωστος" συγγραφέας προκαλεί ανοιχτά τον αναγνώστη μέσα από μία ιστορία γεμάτη αισθησιασμό, sex, hugs and full of love. Οι συγκλονιστικές και άκρως ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές θα σε αρπάξουν απότομα από το χέρι, για να σε ταξιδέψουν στην πιο αναπάντεχη μορφή του έρωτα!
Εκεί που οι αισθήσεις και τα συναισθήματα συναντιούνται ανεξέλεγκτα. Γιατί αν ο έρωτας δεν είναι έτσι... δεν μπορεί να είναι αλλιώς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185505417
ΕκδότηςΙΒΙΣΚΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Αριθμός σελίδων148
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΕΛΕΝΑ
Κωδικός Πολιτείας6949-0135
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/04/2022] katerina.s.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το μυθιστόρημα του Άγγελου Έβαν, Πράμα Ολλανδίας, παρουσιάζει μέσα από μια ιστορία ενός νέου ζευγαριού, με χιουμοριστικό τρόπο κυρίως, την επίδραση του έρωτα και των επιβλαβών ουσιών στον άνθρωπο και τις επιπτώσεις τους, απέναντι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Θίγει το κεφάλαιο της ερωτικής συνεύρεσης με αρκετά ελεύθερο λεξιλόγιο και γλαφυρές περιγραφές και επιπλέον ρίχνει άπλετο φως στο θέμα των ουσιών, τον εθισμό του οργανισμού σε ναρκωτικά σκευάσματα, την επιρροή που προκαλεί η χρήση τους στα εγκεφαλικά κύτταρα και τις συνέπειες που έπονται από την υπερκατανάλωση τους.

Μέσα από τον πρωταγωνιστή του βιβλίου, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένας επιρρεπής σε προκλήσεις και νέες υποσχόμενες αλλά και βοηθητικές μεθόδους που θα απογειώσουν το ερωτικό του παιχνίδι και την απόλαυση των εραστών, ξεδιπλώνονται με λέξεις, τα στάδια από τα οποία περνά ο οργανισμός όταν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μας μεταφέρει νοερά στην εικονική πραγματικότητα, όπου μετά την εφορία, την απέραντη ευτυχία και την χαρά που νιώθεις, έχοντας αφεθεί να δοκιμάσεις κάτι κοινώς απαγορευμένο, εξόν και ο τίτλος του βιβλίου, κάνει φαντασμαγορική εμφάνιση ο πόνος, ο τρόμος, οι κακές Ερινύες, οι εφιάλτες και το μαρτύριο του Ταντάλου πολλάκις μεγαλύτερο να απειλεί να σε αφανίσει από προσώπου γης...

Στη ροή των σελίδων, εξελίσσονται ευτράπελα, δυσάρεστα και άλλοτε κωμικοτραγικά γεγονότα. Μια τραγελαφική ιστορία μιας ζητιάνας και πανούργας τσιγγάνας ρίχνει φως στην αγωνία που βρίσκεται ο πρωταγωνιστής που πλέον έχει χάσει την αγαπημένη του μούσα Βέρα και αγκιστρώνεται στα δίχτυα της βλακωδώς, έρμαιο της απάτης της, χάνοντας ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.

Τέλος, το σκηνικό των “κακουχιών” για τον πρωταγωνιστή μας θα λάβει αυλαία, με μια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα χρήσης ναρκωτικών που λίγο έλλειψε για δεύτερη φορά να του στερήσει το πολύτιμο δώρο της ζωής του, λίγο πριν συνευρεθεί με...

Η συνέχεια δική σας...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
Ενάντια σε φρούρια και τείχη, 1821
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS