Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ

ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ

+
-
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8456-0152
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€13.50
(-10%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μέσα στο Πρίσμα τίποτα δεν είναι όπως δείχνει.
"Το Πρίσμα". Μια καινοφανής κατασκευή από γυαλί και ατσάλι η οποία αφήνει τις ακτίνες του φωτός να τη διαπερνούν απ' άκρη σ' άκρη, αλλά όχι μόνο αυτές... Τραβά επίσης τα βλέμματα των περαστικών, τα προσκαλεί μέσα, κι ύστερα τα παγιδεύει ανάμεσα σε αντανακλάσεις, σκιές, ψευδαισθήσεις και μυστικά. Μέσα του θα συγκλίνουν τρεις ζωές, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ένας διάσημος αρχιτέκτονας, έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για την επιτυχία. Μια απογοητευμένη ηθοποιός που πασχίζει να εξέλθει από την αφάνεια. Ένας τοξικομανής από καλή οικογένεια σε θανάσιμο αδιέξοδο. Όλοι τους έχουν ένα κοινό: είναι εξαιρετικοί στα ψέματα. Μια διάρρηξη χωρίς κλοπιμαία, ένας βιασμός στο σκοτάδι, ένας φόνος. Ένα έγκλημα με τρεις υπόπτους. Ποιον μπορείς να πιστέψεις όταν όλοι έχουν κάτι να κρύψουν; (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185520519
ΕκδότηςΠΝΟΗ
ΣειράΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2022
Αριθμός σελίδων346
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8456-0152
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[18/04/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πόσο ευχαριστήθηκα αυτό το ψυχολογικό θρίλερ! Εξαιρετική δουλειά, αν και είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα!
Μια πολυτελής και πρωτότυπη κατοικία από γυαλί, το λεγόμενο Πρίσμα, κάπου στα βόρεια προάστεια, γίνεται το σημείο συνάντησης τριών προσώπων εκ πρώτης όψεως διαφορετικών μεταξύ τους, ενός διάσημου και φιλόδοξου αρχιτέκτονα, μιας εντυπωσιακής, αλλά απογοητευμένης ηθοποιού και ενός τοξικομανή από καλή οικογένεια. Στην πραγματικότητα, όμως, τα άτομα αυτά έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, όπως τα πάθη τους, που οδηγούν τον καθένα σε επικίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες, αλλά και τα αναρίθμητα ψέματα που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά τους.
Πολλά μυστικά έρχονται στο φως σιγά-σιγά και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη!
Εκτός από τη συναρπαστική πλοκή, το ανάγνωσμα γίνεται πιο ενδιαφέρον και από τρόπο αφήγησης των γεγονότων! Το ημερολόγιο εναλλάσσεται με απομνημονεύματα και απομαγνητοφώνηση ομιλίας και όλα αυτά χωρις να χάνεται η γραμμικότητα και να μπερδεύεται ο αναγνώστης!
Το μόνο αρνητικό στοιχείο, κατά τη γνώμη μου, είναι το απότομο τέλος του! Ο συγγραφέας σε αφήνει με αρκετά ερωτηματικά για την τύχη των ηρώων... Ίσως ακολουθήσει και συνέχεια; Ποιος ξέρει;
Εγώ, πάντως, το απόλαυσα και το προτείνω!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
FEUERBACH LUDWIG
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83
Το δωμάτιο με τις πεταλούδες
RILEY LUCINDA
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS