
Βερνόν Σουμπουτέξ 3
Σύγχρονη γαλλική λογοτεχνία
DESPENTES VIRGINIEΚωδ. Πολιτείας: 9012-0094
Τιμή Έκδοσης €23.00 | Τιμή Πολιτείας €16.10 |
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με την τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30%
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
«Τρεις εθιστικοί, ευφυέστατοι τόμοι. Η αίσθηση του χιούμορ, η μέριμνα για τη μορφή και τα αλληλοσυγκρουόμενα γλωσσικά επίπεδα συνδυάζονται για να κάνουν την τριλογία του Βερνόν ακαταμάχητη.»(Raphaelle Lyris, Le Monde des livres)
«Αντικατοπτρίζοντας τη χαοτική εποχή μας, το Βερνόν Σουμπουτέξ 3 είναι ένα καθηλωτικό, συναρπαστικό, σαγηνευτικό έργο. Η Ντεπάντ ολοκληρώνει το έπος της με μια σπάνια μαεστρία. Πού θα μας πάει στη συνέχεια;» (Bruno Corty, Figaro)
«Ο τελευταίος τόμος της τριλογίας, η οποία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, είναι εδώ και, όπως θα περίμενε κανείς, οι σελίδες του κλείνουν με πάταγο παρά με λυγμό... Εξωφρενικό, συχνά αστείο και συχνά αθυρόστομο... Είναι η ατρόμητη ανάλυση της σύγχρονης Γαλλίας από την Ντεπάντ μέσα από μια συνήχηση εξαιρετικών, ακραίων φωνών... Μόνο μην περιμένετε από την Ντεπάντ να σας χαρίσει ένα τέλος του τύπου «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». (Siobhan Murphy, The Times)
«Η Ντεπάντ έχει βρει, στο επίπεδο της σύνθεσης και της φόρμας, έναν τρόπο να ενισχύσει ή και να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά -το μίσος, την αποξένωση, την αναρχία των συναισθημάτων- που εντοπίζει στο επίκεντρο της κοινωνίας της σημερινής Γαλλίας... Η γραφή της Ντεπάντ είναι έξυπνη, ευθύβολη, πνευματώδης, σοκαριστική, εμψυχωτική και με βαθιά γνώση του δρόμου και του περιθωρίου. Έχει ανυπότακτο tremendismo αφηγηματικό στιλ που ταιριάζει απόλυτα με την trash metal εικόνα της.» (Hal Jensen, The Times Literary Supplement)
To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:
ANNASITRAΚριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.