Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

+
-
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0263-0205
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Οι φίλοι μου οι συγγραφείς, ποιητές, κινηματογραφιστές, θεατράνθρωποι, ζωγράφοι, μουσικοί κ.ά. όταν έρχεται η στιγμή να δημοσιοποιήσουν το πόνημά τους, αγχώνονται· μερικοί παίρνουν... ηρεμιστικά, άλλοι το παρακάνουν και πίνουν μανιωδώς, άλλοι χάνουν τον ύπνο τους από την αγωνία και το στρες... Θα πρέπει να κατανοήσουμε πως ό,τι είναι ένα βιβλίο για τον συγγραφέα-ποιητή, είναι και για τον μουσικό το cd, για τον θεατράνθρωπο η πρεμιέρα τής παράστασης, για τον ζωγράφο η έκθεση στην γκαλερί κ.λ.π. Είναι η ολοκλήρωση ενός δημιουργικού κύκλου επίπονου, χρονοβόρου και έντονης πνευματικής προσπάθειας, η οποία καταλήγει σε μια τελεία και το έργο παραδίνεται στην... αιωνιότητα.
Και πράγματι, αν το σκεφτούμε βαθύτερα η τελική τελεία σηματοδοτεί και το τελευταίο στοιχείο της δημιουργικής ανάπτυξης του ολοκληρωμένου έργου. Καμία άλλη παρέμβαση. Δηλαδή, ένα ηχογράφημα, ένα εκδοθέν βιβλίο, μια ταινία, ένας αγορασμένος πίνακας, είναι τετελεσμένα γεγονότα και χαρακτηρίζουν οριστικά τον δημιουργό, τουλάχιστον έως την επόμενη δημιουργία του. Και εξηγούμαι: άρχισα να ηχογραφώ από το 1964 δικά μου τραγούδια. Οι δίσκοι μου κυκλοφορούν από τότε, και προστέθηκαν και άλλοι δίσκοι μέσα στο πέρασμα του χρόνου (50 χρόνια plus!) Σήμερα, ό,τι ακούω είναι, βέβαια, δημιουργήματά μου περασμένου χρόνου και οποιεσδήποτε ανανεωτικές σκέψεις κι αν έχω, δεν μπορώ παρά να συμφιλιωθώ με το παλαιότερο ηχογράφημα που ανήκει πλέον στην... Ιστορία. Κάθε νέα ιδέα, ανανέωση υλικού, ερμηνευτική τοποθέτηση, είναι άνευ σημασίας, αφού το έργο έχει πλέον αποτυπωθεί και θα ισχύει αέναα..." (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ / ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΡΤΡΕΤΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185624187
ΕκδότηςΑΠΑΡΣΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας0263-0205
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ACTON (LORD)
€17.50 €7.88
(-55%)
Κερδίζετε €9.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS