Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ

+
-
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7685-0079
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Βιργινία είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, μ' ένα καλογυμνασμένο λυγερό κορμί κι ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο με γαλανά μάτια και μακριές βλεφαρίδες, που κάνουν το βλέμμα της βελούδινο. Τα μαύρα μαλλιά της, τονίζουν την ασπρορόδινη επιδερμίδα της. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην υπέροχη πόλη της Ζυρίχης στην Ελβετία, από γονείς που τη μεγάλωσαν με αρχές και ιδιαίτερη αγάπη.
Όταν τελειώσει τις σπουδές της στα τουριστικά, σε ηλικία 22 ετών, θα βρει δουλειά στο Zurich Kapakian Hotel. Ο ιδιοκτήτης Κοσμάς Καπακιάν, ένας γοητευτικός άντρας 46 ετών, Έλληνας κι αυτός, αρμενικής καταγωγής, που έχει άλλα τρία ξενοδοχεία ένα στο Μιλάνο, ένα στο Κάιρο κι ένα στο Ντουμπάι, αλλά δυστυχώς και υπόγειες μπίζνες ναρκωτικών ουσιών, θα γοητευτεί από τη Βιργινία και θα προσπαθήσει να την κατακτήσει και στο τέλος θα την παντρευτεί. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Κοσμά, που διέλυσε τον πρώτο με δική του ευθύνη κι από τον οποίο έχει έναν γιο 20 ετών, που ζει βέβαια με τη μητέρα του.
Ο γάμος με τη Βιργινία αρχίζει με καλούς οιωνούς, με γαμήλιο ταξίδι στο Σικάγο και στο Λας Βέγκας. Θα ακολουθήσουν κι άλλα φανταστικά ταξίδια στην Ευρώπη, στην Αίγυπτο, στο Ντουμπάι, στην Κίνα... Όμως σιγά σιγά η συμβίωσή τους θα εξελιχθεί σε έναν εφιάλτη, από την παθολογική, αρρωστημένη ζήλια του Κοσμά, που άδικα κι αναίτια γίνεται έξαλλος κι επικίνδυνα βίαιος. Όταν ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, κινδυνεύει πια και η ζωή της, η Βιργινία αποφασίζει να φύγει, ν' αποδράσει, αφού όταν του ζητάει διαζύγιο, απειλεί να τη σκοτώσει.
Οργανώνει την απόδρασή της, με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων και με άλλο όνομα δραπετεύει και φτάνει στην Ελλάδα, όπου θα χρειαστεί ν' αγωνιστεί για να προσαρμοστεί και να επιβιώσει. Εκεί θα αντιμετωπίσει πρόσωπα και καταστάσεις, που θα επηρεάσουν και θ' αλλάξουν τη ζωή της.
Το μέλλον θα δείξει αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που την απειλούν, τις προκλήσεις από τη νέα πραγματικότητα κι αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στη Ζυρίχη για να πάρει πίσω τη ζωή της, μακριά από το εφιαλτικό παρελθόν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185639051
ΕκδότηςMOMENTUM
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2022
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΑΒΡΙΛΗ ΑΓΓΕΛΑ
Κωδικός Πολιτείας7685-0079
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Οι ιππότες της Μάλτας
DIBDIN MICHAEL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS