Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΖΑΖΑ

ΖΑ ΖΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7022-0000




Παρουσίαση

Μια γυναίκα δεν αντέχει τη ζωή της και επιλέγει να την αλλάξει. Κι αυτή εδώ είναι η ιστορία της.

"Ο Αθανασιάδης βυθίζει τον αναγνώστη στη γυναικεία σεξουαλικότητα και του φωτίζει σκοτεινές της πτυχές με τη δεξιοτεχνία έμπειρου δύτη. Ριψοκίνδυνο εγχείρημα, και γι' αυτό ελκυστικό μέχρι τέλους" (ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, BLOGGER)
"[...] Μόλις τελείωσα την ανάγνωση. Κάτι βαρύ και πυκνό έχει καθίσει μέσα μου. Προσπαθώ να το μηρυκάσω, μπας και δε μείνω μόνο με την πρώτη εντύπωση μιας συναρπαστικής γραφής και μιας απίστευτα έμπειρης ανατομίας της γυναικείας libido. [...] Διαβάστε το!" (ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
"Μια ιστορία για το δέρμα που αφήνουμε πίσω στην προσπάθειά μας να βγούμε από τον εαυτό μας" (ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΑΦΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)
"Είμαι στη μέση του μυθιστορήματος του Κυριάκου Αθανασιάδη Ζα Ζα, και με έχει ειλικρινά συναρπάσει" (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
"Ένα νεο-νουάρ μυθιστόρημα χωρίς προφανές έγκλημα. Οι σκελετοί βρίσκονται θαμμένοι βαθύτερα. Ένα βιβλίο για την παραχάραξη της γυναικείας ψυχής, ίσως και του αδιέξοδου πνεύματος μιας χώρας ολόκληρης, την ώρα τούτη" (ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΚΑΛΙΔΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)
"Μια ιστορία διπλής κατοχής: για τη μανία να "σφραγίζουμε" τα βιβλία και τα σώματα που κατέχουμε. Αλλά και μια ιστορία αυτογνωσίας και φιλανάγνωσης: της ανακάλυψης του αισθησιακού εαυτού. [...] Μια συναρπαστική νουβέλα [...]. Τα υλικά της, από έντονα, σεξουαλικά γεγονότα, μετατρέπονται σε ρομαντικές, ερωτικές κινήσεις" (ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ)
"Η Ζα Ζα, με τρόπο υποδόριο και σαγηνευτικό, σε οδηγεί μέσα από θαμμένα μονοπάτια σύγκρουσης και ανατροπής στην πύλη προς έναν νέο εαυτό, ελεύθερο και ερωτευμένο με τη ζωή" (ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΥ, ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188028807
ΕκδότηςFREE THINKING ZONE - ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας7022-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΙΘΙΟΠΙΚΑ
ΗΛΙΟΔΩΡΟΣ
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ)
ECO UMBERTO
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS