Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

54

54

WU MING (BLISSETT LUTHER)
Κωδ. Πολιτείας: 1616-0009




Παρουσίαση

Σωτήριο έτος 1954. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα στον Ψυχρό Πόλεμο. Πολιτικοί ηγέτες, κατάσκοποι, αστέρες του σινεμά κι έμποροι ναρκωτικών. Τίτο, Κάρι Γκράντ, Λάκι Λουτσιάνο, μα πάνω απ' όλους ο νεαρός Ρομπεσπιέρε. Από τους συγγραφείς του Εκκλησιαστή, του Αλτάι και του Manitura, ένα φιλόδοξο Opus Magnum κατασκοπίας, αισθημάτων και ανατροπών. Εξελίσσεται σε μυθιστόρημα-σύμβολο του "Νέου Ιταλικού Έπους".
Δεν είναι μεταπολεμική η περίοδος είναι απλώς ένας ακόμη πόλεμος. Και είναι ένας κόσμος που γεννιέται τώρα. Πίσω από το διαχωρισμό ανατολικού και δυτικού μπλοκ, ιδεολογίες και όρια θρυμματίζονται λαθρεμπόριο και ναρκωτικά δεν γνωρίζουν σύνορα. Από την Ιταλία στη Μόσχα και το Χόλιγουντ, μέσα σε αίθουσες χορού και αγώνες πυγμαχίας, εκπατρισμένοι φυγάδες κι ένα πλήθος πρωταγωνιστών παρασύρεται σε άγνωστες ατραπούς. Νέοι αιρετικοί, πρώην αντάρτες, έμποροι ναρκωτικών, μυστικές υπηρεσίες, γιοι σε αναζήτηση πατεράδων, μετακινούνται και περνούν ξυστά, σαν άβουλα πιόνια ενός μεγάλου σχεδίου. Κι ανάμεσά τους ο Κάρι Γκράντ: ο ηθοποιός που έλειψε δύο χρόνια από τη μεγάλη οθόνη, ο καταξιωμένος αστέρας με την ταπεινή καταγωγή, του οποίου η κομψότητα έγινε το μέτρο σύγκρισης της προσωπικής αξιοπρέπειας, σερφάρει στην κορυφή ενός κύματος που σαρώνει τα πάντα.
Πάνω στα κύματα επιπλέει μια μυστηριώδης τηλεόραση, σύμβολο της τεχνολογικής εξέλιξης που θα λάμψει στο μέλλον... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Μη με ρωτάτε πώς κατάφερε η συμμορία Wu Ming να πετύχει ένα τέτοιο χτύπημα. Ξέρω μόνο ότι το μείγμα της ασυνήθιστης σάτιρας και της επιθετικής παρωδίας είναι εκρηκτικό, όπως ένα μπουκάλι σαμπάνιας» (The Independent)
«Η πλοκή είναι ένα θαυμαστό εγχείρημα μυθοπλασίας που κινείται αδιάκοπα μεταξύ Μπολόνιας, Νάπολης, Καλιφόρνια, Μόσχας, Ντουμπρόβνικ και Μασσαλίας» (The Times)
Η έκδοση περιλαμβάνει συνέντευξη των συγγραφέων στο επίμετρο.
Λεπτομέρειες
ISBN139786188033603
ΕκδότηςΕΞΑΡΧΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων702
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΝΔΡΕΟΥ ΦΟΙΒΗ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥ ΜΙΝΓΚ (ΛΟΥΘΕΡ ΜΠΛΙΣΕΤ)
Κωδικός Πολιτείας1616-0009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, iliagrou, aris.vasil, xrysafis, maria vouka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

maria1977, zarathustra, maria vouka, sugahtankdesign, tsoudimi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡ
BERGER JOHN
€12.64 €3.79
(-70%)
Κερδίζετε €8.85
ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS