Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟ

+
-
SZERB ANTAL
Κωδ. Πολιτείας: 9606-0000
Τιμή Έκδοσης
€15.01
Τιμή Πολιτείας
€10.51
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Δεκαετία του 1930. Η Έρζι χωρίζει τον πλούσιο άντρα της και παντρεύεται τον Μίχαγι, έναν ονειροπόλο και εσωστρεφή χαρακτήρα. Πηγαίνουν το μήνα του μέλιτος στην Ιταλία. Εκεί, μια απρόσμενη συνάντηση με έναν παλιό του φίλο θα προκαλέσει στον Μίχαγι μια βαθιά ψυχολογική κρίση η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με την ίδια του την επιλογή να παντρευτεί και με τη νοσταλγία της χαμένης του νιότης και των χαμένων του φίλων, μιας ετερόκλητης συντροφιάς που περιλαμβάνει εξαιρετικά ασυνήθιστους χαρακτήρες: τον Τάμας, έναν αυτοκαταστροφικό μποέμ, τον Έρβιν, έναν ποιητή γεμάτο πάθη που γίνεται ασκητής, τον Γιάνος, έναν κοσμικό απατεώνα και τέλος, την Εύα μια μοιραία για όλους γυναίκα. Ο Μίχαγι θα προβεί σε μια κίνηση που θα κλονίσει κάθε πιθανότητα ευημερίας του γάμου του για να μπει σε μια μοναχική και αβέβαιη περιπλάνηση στην Ιταλία και στην αναζήτηση του αληθινού έρωτα στην φευγαλέα και αινιγματική μορφή της Εύας. Από την άλλη, η Έρζι θα αναγκαστεί να κάνει και αυτή, με άλλο τρόπο, τη δική της πορεία προς την ερωτική και αισθηματική αυτογνωσία.
Ο Άνταλ Σερμπ, σπουδαία μορφή της ουγγρικής λογοτεχνίας -άγνωστος όμως στην Ελλάδα- συνθέτει ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που κινείται με χάρη και μαστοριά ανάμεσα στον ανάλαφρο, πανέξυπνα χιουμοριστικό τόνο, το βαθύ ρομαντισμό και τη φιλοσοφική και ψυχολογική ενδοσκόπηση.
Ένα μυθιστόρημα πρωτίστως για τον έρωτα και το θάνατο, τις διαφορές των δυο φύλων, τα όνειρα της νιότης και τους συμβιβασμούς της ενηλικίωσης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςUTAS ES HOLDVILAG
ISBN139786188035119
ΕκδότηςΧΙΛΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2013
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΕΡΚΗ - ΜΕΙΜΑΡΗ ΜΑΝΟΥΕΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΡΜΠ ΑΝΤΑΛ
Κωδικός Πολιτείας9606-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Nickbal, Ελισάβετ.

Κριτικές για το προϊόν

[09/10/2023] manolispet.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ καλό μυθιστόρημα. Πάρτε το πριν εξαντληθεί. Οι χαρακτήρες είναι ο αλλόκοτοι αλλά ο καθένας εκφράζει μια αλήθεια με μπροσταρη την ελευθερία και την εσωτερική αναζήτηση.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΡΒΙΝΟΣ
RIDLEY MARK
€10.70 €3.21
(-70%)
Κερδίζετε €7.49
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS