
ΚΟΡΙΤΣΙ ΖΟΡΙΚΟ
ΝΙΚΑ ΜΑΤΙΝΑΚωδ. Πολιτείας: 7511-0000
Τιμή Έκδοσης €10.00 | Τιμή Πολιτείας €7.50 | (-25%) |
Κερδίζετε €2.50 |
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
"Είναι όμορφη μάγκα μου. Ωραίο πρόσωπο. Κι ωραίο σώμα. Πόσο χρονών είπε ότι είναι; Δεν είναι μικρή. Δεν έχει όμως ρυτίδες. Τι στα κομμάτια; Να 'ναι το makeup; Μα δε φαίνεται πολύ βαμμένη. Λίγο κραγιόν μόνο. Ωραία χείλη μάγκα μου. Για φίλημα. Για ρούφηγμα, για δάγκωμα. Να τη βουτήξεις και να την κάνεις να πει το δεσπότη Παναγιώτη![...] Τούτη δω όμως είναι από άλλο ανέκδοτο. Δεν της αρέσουν τα γλυκά. Δεν της αρέσουν ούτε τα γλυκόλογα. Τόσα χρόνια επιβήτορας εδάφους-αέρος με σκανδαλώδη ευθυβολία και τώρα ούτε τη σκανδάλη να πατήσει δε μπορεί."
Με μια ελληνική γλώσσα σαν κόσμημα απαστράπτον, η συγγραφέας καταδύεται στις ρίζες της -Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Πόρος- και με μια αυθεντική, χειραφετημένη γυναικεία ματιά μας χαρίζει ιστορίες για σχέσεις ανθρώπων απρόβλεπτες και όμως καθημερινές.
Τριάντα μία ιστορίες για αισθήματα, πάθη, λόγια ρομαντικά ή έξω από τα δόντια, για ματαιωμένες προσδοκίες αλλά και για μια σούπερ-σταρ ανεξαρτήτως εποχής... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Περιεχόμενα
Οδός ΟνείρωνΠολυτονικοί διάλογοι
Μάγια και ναυάγια
Ο καιρός της κρίσης
Το πένθος νυν και αεί
Η τελευταία φορά
Η Πηνελόπη στον κήπο
Το νόημα της ζωής μετά Facebook
Μητροπολιτικές ώρες
Το Κύθηρα που δεν βρήκαμε
Η Χαλιμά, η Τζένη κι εγώ
Οι καμπύλες της οργής
Insomnia Officinalis
Είναι όμορφη μάγκα μου
Λάουρα
Μαργαριτάρια
Σαν παλιό σινεμά
Περί όνου σκιάς
Οι βλαβερές συνέπειες των παραμυθιών
Τσάι και συμπάθεια
Η πόλη και η άνοιξη
Πανσέληνος με ωροσκόπο παρθένο
Λαϊκή πρωινή
Ο βαλεντίνος
Dancing in the red light
Στώμεν καλώς
Τα ναι και τα όχι
Το κάτι που μένει
Ανίεροι έρωτες
Επικόν
(Είμαι) κορίτσι ζόρικο
Κριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.