Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ // ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

+
-
ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5037-0000
Τιμή Έκδοσης
€22.50
Τιμή Πολιτείας
€18.00
(-20%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο βιβλίο "Η Επιστροφή της Θεάς", ο συγγραφέας και διάμεσο Πασχάλης Καζακόπουλος συγκεντρώνει και μοιράζεται για πρώτη φορά έναν σπουδαίο θησαυρό γνώσης. Σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το ρόλο της Μητέρας Θεάς στην αφύπνιση του ανθρώπου. Είναι ένα βιβλίο γύρω από τη αλήθεια που κρύβεται πίσω απ' όλες τις θρησκείες, αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερο ρόλο των γυναικών στην Πνευματική Ιεραρχία, το Βασίλειο των Αρχαγγέλων και τις κρυμμένες δίδυμες φλόγες τους. Μέσα απ' αυτό παρουσιάζεται η Πνευματική Ιεραρχία του Φωτός και η μέθοδος ώστε να βρείτε το νήμα που σας συνδέει με αυτήν και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα δώρα που περιμένουν τον αναγνώστη σε αυτό το πολύτιμο βιβλίο, καθώς τα κομμάτια της χαμένης μνήμης ανασύρονται και ο διαχωρισμός εξανεμίζεται.
Φέρτε περισσότερο φως ειρήνης μέσα στο σώμα σας, μέσα στη συνειδητότητά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μετέχει σε αυτή τη μυσταγωγία και αφήστε τη γλυκύτητα να κυλήσει σε όλα σας τα κύτταρα. Νιώστε την να είναι παρούσα. Γιατί είστε εσείς που θα φέρετε την αλλαγή. Γεμίστε λοιπόν την καρδιά σας με αγάπη και υπηρετήστε τον κόσμο γύρω σας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
Η επιστήμη των επτά ακτινών
Η ατραπός των μυήσεων
Οι θηλυκές διδάσκαλοι επιστρέφουν
Η σοφία των αρσενικών διδασκάλων
Διαβαίνοντας τις πύλες των Άσραμ
Συμπληρώνοντας τη μεγάλη εικόνα
Το αρχαγγελικό βασίλειο
Επίλογος
Λεπτομέρειες
ISBN139786188107205
ΕκδότηςANGELS HOUSE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2014
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΦΡΑΝΤΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας5037-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aristoula2012, Zofiel, florafragioudaki

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Zofiel, aristoula2012

Κριτικές για το προϊόν

[05/03/2014] aristoula2012.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είμαι ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα που αφορούν τον Πνευματικό κόσμο, καθόλου απόλυτη και πολλές φορές καυστική με όσα διαβάζω ή ακούω. Τα πνευματικά ζητήματα άπτονται μεγάλης προσοχής και σοβαρότητας. Ο πνευματικός πυρετός όμως καλά κρατεί και γεννά όλων των ειδών τις υπερβολές. Τώρα, Η επιστροφή της Θεάς: ...Σπάνια από ένα βιβλίο μπορεί ο αναγνώστης να πάρει μαζεμένες τόσες πολλές πληροφορίες για τόσα θέματα όπως: Κοσμική Ιεραρχία, Κοσμικά πεδία, Διαστάσεις, Ακτίνες, Επικλήσεις, Αγγελικό Βασίλειο και Ιεραρχία, Κοσμικοί - Γαλαξιακοί - Συμπαντικοί Διδάσκαλοι, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, Πλανητικοί Ελωχείμ, Διαυλισμοί και αρκετά άλλα. Το βιβλίο αυτό δεν ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων εκείνων που μετά την πρώτη ανάγνωση .. "αρχειοθετείται" στο ράφι της βιβλιοθήκης μας για να μαζέψει τη σκονίτσα του. Είναι πραγματικά ένας θαυμάσιος "οδηγός" που θα ανατρέξουμε πολλές φορές και σίγουρα πάντα θα έχει μια θέση δίπλα μας, κοντά μας, να υπάρχει σε πρώτη ζήτηση.΄Οσοι το έχουν ξέρουν τι ακριβώς εννοώ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
SERGE VICTOR (VICTOR LVOVICH KIBALCHICH)
€15.05 €7.52
(-50%)
Κερδίζετε €7.53
Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ
HASEK JAROSLAV
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS