Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

+
-
LINDSEY JOHANNA
Κωδ. Πολιτείας: 6082-0001
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αναγκασμένοι να ξεφύγουν από τον αφηνιασμένο στρατό του Ναπολέοντα, η ορφανή Αλάνα Φάρμερ και ο εκκεντρικός φύλακάς της στήνουν ένα καινούριο σπιτικό στο Λονδίνο. Εκεί, η Αλάνα απολαμβάνει προνόμια που θα ζήλευε μέχρι και η κόρη ενός αριστοκράτη, μαζί με μια εκπαίδευση κατάλληλη για μια βασίλισσα. Τώρα, στα πρόθυρα του κοινωνικού ντεμπούτου της στην κοινωνία του Λονδίνου, ανακαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό για την καταγωγή της. Μπορεί να είναι πραγματικότητα; Είναι στ' αλήθεια η χαμένη πριγκίπισσα του ευρωπαϊκού βασιλείου της Λουμπίνια;
Πεπεισμένη από το φύλακά της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να εμποδίσουν μια επανάσταση που θα κατέληγε σίγουρα σε αιματοχυσία, η Αλάνα φτάνει σε μια απομονωμένη, περιτριγυρισμένη από βουνά χώρα, της οποίας τα έθιμα παραμένουν ακόμα μεσαιωνικά!
Μέσα σε ένα κλίμα αντιπαραθέσεων και δολοπλοκιών γύρω από το πρόσωπό της, ο Κριστόφ Μπέκερ, ο αρχηγός της παλατιανής φρουράς, συλλαμβάνει την Αλάνα, καθώς υποπτεύεται ότι είναι είτε μια πανούργα απατεώνισσα είτε μια σαγηνευτική κατάσκοπος που δουλεύει για τις αινιγματικές φιγούρες που έχουν συνωμοτήσει με απώτερο σκοπό να εκθρονίσουν το βασιλιά. Γνωρίζοντας και ο ίδιος καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ο Κριστόφ χρησιμοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του για να αποσπάσει την αλήθεια από τη θελκτική αιχμάλωτή του, ακόμα κι αν πρέπει να διακινδυνεύσει την ίδια του τη ζωή για να την προστατέψει από τις κακές διαθέσεις των άλλων. Τώρα, καθώς ένα άγριο πάθος φουντώνει ανάμεσα στην Αλάνα και στον άντρα που από λάθος του την έχει φυλακίσει, η μοίρα ενός έθνους βρίσκεται στα χέρια τους αλλά και στις καρδιές τους.
Σε καθένα από τα εκπληκτικά της best sellers, η "μαεστρία" της Johanna Lindsey στο ιστορικό ρομαντικό μυθιστόρημα ακτινοβολεί πιο εκτυφλωτική από ποτέ! (Entertainment Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHEN PASSION RULES
ISBN139786188138827
ΕκδότηςELXIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2014
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΙΝΤΣΕΙ ΤΖΟΑΝΑ
Κωδικός Πολιτείας6082-0001
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

RoulaHatz

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
Ο ΛΕΥΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ
ADIGA ARAVIND
€12.90 €5.81
(-55%)
Κερδίζετε €7.09

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS