Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ // ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ-ΜΙΑ ΕΛΕ

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ-ΜΙΑ ΕΛΕΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΓΗ

+
-
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7308-0004
Τιμή Έκδοσης
€8.48
Τιμή Πολιτείας
€5.94
(-30%)
Κερδίζετε €2.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το τρένο για τον Άγιο Μαρτίνο είναι η απεγνωσμένη με οποιονδήποτε τρόπο προσπάθεια του ανθρώπου να επιβιώσει, να κρατηθεί στη ζωή και να μη χάσει τα κεκτημένα του. Και όταν ξαφνικά βλέπει να του τα παίρνουν, και να χάνονται το ένα μετά το άλλο (το τρένο σταματάει, δεν προχωράει ή πάει πολύ αργά, δεν έχει αέρα, δεν έχει νερό, δεν έχει οδηγό) κλείνεται μέσα σε μια παραποιημένη πραγματικότητα.
Μέσα σε έναν κόσμο όπου ο άνθρωπος προσπαθεί μέσα στο κεφάλι του να αποφύγει την καταστροφή που έρχεται, την καταστροφή που αρνείται να δει, παραποιεί τα γεγονότα για να τους δώσει μια "βολική" εξήγηση και να παρατείνει έστω και μέσα στο ψέμα την ύπαρξή του. Οι επιβάτες του βαγονιού δε λένε ψέματα ο ένας στον άλλον. Λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό και μέσα στον πανικό τους προσπαθούν να επιβάλλουν τα ψέματα αυτά και στους άλλους, για να ενισχύσουν και να επιβεβαιώσουν ο καθένας τη δική του πραγματικότητα. Όλα αυτά δεν είναι ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό τους ακριβώς λόγο του πανικού. Πανικός που προκαλείται από τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν έξω από το βαγόνι, στο υπόλοιπο τρένο, στο άλλο τρένο κλπ. Και ερμηνεύουν τις παραποιημένες φήμες, όπως βολεύουν τον καθένα για να επιζήσουν. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να μην είναι πραγματικά, να μην έχουν συμβεί ποτέ, να μην υπάρχει καν το υπόλοιπο τρένο, η μηχανή. Να μην υπάρχει τίποτα. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188145191
ΕκδότηςΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων64
Διαστάσεις21x17
ΕπιμέλειαΚΩΤΣΙΝΗ Α. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Κωδικός Πολιτείας7308-0004
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS