Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2017 // ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΠΑΥΛΟΥ Β. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8156-0006




Παρουσίαση

Το βιβλίο "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2017 - Πρακτικός Οδηγός συμπλήρωσης για Φυσικά Πρόσωπα" παρέχει στον αναγνώστη όλες τις αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των εντύπων. Αναλύονται διεξοδικά τα παρακάτω έντυπα:
- Έντυπο Ε1 για τη φορολογία εισοδήματος των Φυσικών Προσώπων
- Έντυπο Ε2 για την αναλυτική κατάσταση μισθωμάτων ακινήτων
- Έντυπο Ε3 για το μηχανογραφικό Δελτίο Οικονομικών Σχέσεων και Επιτηδευματιών
Το βιβλίο αυτό, αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων εκδόσεων, λειτουργεί ως ένα χρήσιμο βοήθημα τόσο για την περίοδο υποβολής των Φορολογικών Δηλώσεων όσο και ως εργαλείο εφαρμογής και ερμηνείας του ΚΦΕ.
Η δομή του βιβλίου ακολουθεί τον τύπο των εντύπων. Σε κάθε υποπίνακα παρέχονται οδηγίες συμπλήρωσης των κωδικών/πεδίων και στο τέλος αναπτύσσεται ειδική θεματολογία βασιζόμενη στο κείμενο του ΚΦΕ, καθώς και σε σχετικά έγγραφα και ερμηνευτικές εγκυκλίους.
Για την πρακτική του αξιοποίηση αναπτύσσονται επισημάνσεις και παραδείγματα, προκειμένου να βοηθηθεί ο αναγνώστης στη συμπλήρωση της Δήλωσης Φορολογίας εισοδήματος.
Με εύκολη ανεύρεση πινάκων, υποπινάκων σε κάθε σελίδα και με το αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο, ο αναγνώστης μπορεί γρήγορα να έχει τις απαιτήσεις που επιθυμεί σχετικά με:
- Την ορθή συμπλήρωση των φορολογικών εντύπων
- Τις διαφορές των εντύπων από αυτά της προηγούμενης περιόδου
- Την παράθεση της σχετική νομοθεσίας και νομολογίας για κάθε περίπτωση
- Τα συνηθέστερα λάθη στη συμπλήρωση των εντύπων
- Τους συσχετιζόμενους κωδικούς
Το περιεχόμενό του είναι πλήρως ενημερωμένο με τις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας που αφορά τα Φυσικά Πρόσωπα για το φορολογικό έτος 2016. Επιπλέον, στα θέματα που κρίνεται απαραίτητο, αναφέρονται οι μεταβολές που επέρχονται με κάθε νέα διάταξη που ψηφίστηκε, δημοσιεύτηκε και ισχύει στα πλαίσια του Κ.Φ.Ε. (Ν.4172/2013). Δεν αποτελεί μόνο ένα χρήσιμο και πρακτικό βοήθημα για τη συμπλήρωση των δηλώσεων, αλλά ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη ερμηνεία όλων των θεμάτων φορολογίας Φυσικών Προσώπων με εκτενή ανάλυση, λειτουργώντας ως ένας Διαρκής Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων. Ο οδηγός αυτός, είναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα των γνώσεων και της εμπειρίας των συγγραφέων και απευθύνεται σε όσους πρέπει να γνωρίζουν τη σημασία κάθε κωδικού στα φορολογικά έντυπα, τους υπολογισμούς που πρέπει να γίνουν για τη συμπλήρωση των αντίστοιχων πεδίων, τις προθεσμίες υποβολής κάθε εντύπου, και κάθε χρήσιμη πληροφορία για την υποβολή τους.
Για τη δημιουργία του βιβλίου αυτού, ήταν απαραίτητη η πολύτιμη συνδρομή συνεργατών της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188188594
ΕκδότηςΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2017
Αριθμός σελίδων624
Διαστάσεις29x21
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κωδικός Πολιτείας8156-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
BALZAC HONORE. DE
€20.14 €10.07
(-50%)
Κερδίζετε €10.07

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS