Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Τ.Β΄ Η ΓΕΝΕΣΙΣ // ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

Η ΓΕΝΕΣΙΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7085-0006




Παρουσίαση

Με τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Τριαδικού Θεού μας, η αδελφότητα της Ιεράς Μονής παραδίδει στο πλήρωμα της Εκκλησίας τον Β' τόμο των απομαγνητοφωνημένων κατηχητικών μαθημάτων του μακαριστού Γέροντός μας π. Αθανασίου, που αναφέρονται στην χριστιανική Ανθρωπολογία, από το βιβλίο της Γενέσεως.
Ευχόμαστε η μελέτη του να οικοδομήσει πνευματικά τους αναγνώστες του και να τους εδραιώσει στην εν Χριστώ ζωή.
Σημειώνουμε ότι στις εκδόσεις των ομιλιών του μακαριστού Γέροντός μας γίνεται εξομάλυνση της γλώσσας, ώστε να είναι κατανοητές και από την σύγχρονη γενεά.
Ευχαριστούμε τους εν Χριστώ αδελφούς που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην έκδοση και αυτού του τόμου. Ο Κύριος να τους ευλογεί. (Από τον πρόλογο της αδελφότητας της Ιεράς Μονής)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188192249
ΕκδότηςΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΜΝΗΝΕΙΟΥ (ΣΤΟΜΙΟΝ ΛΑΡΙΣΗΣ)
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας7085-0006
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ThanosNN, Zirene

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gtrakakis, koutsofios, dimitriskouzoukakis, rouser, dimipeo

Κριτικές για το προϊόν

[27/10/2021] Zirene.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η συγκεκριμένη έκδοση των πέντε τόμων της ΓΕΝΕΣΙΣ,αποτελούν την καταγραφή 71 συνολικών απομαγνητοφωνημένων μαθημάτων, τα οποία εκφωνήθηκαν στον Ι.Ν.Αγιου Χαράλαμπου Λαρίσης από το 1982 έως το 1985 στα πλαίσια Ανώτερου Κατηχητικού Θηλέων. Ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μυτιληναίος, υπήρξε φωτισμένος άνθρωπος και πραγματικά σε αυτήν εδώ τη σειρά φαίνεται και η επιστημονική του καλλιέργεια θα πω, διότι αν και δεν είναι επιστήμονας, εν τούτοις δείχνει πώς εν τω βιβλίο της Γένεσης που εγράφη 3500 χρόνια πριν(!) περιγράφονται αλήθειες που επιβεβαιώθηκαν επιστημονικά μόλις τον 20 αιώνα. Για όποιον ενδιαφέρεται, τελείως ακομπλεξάριστα να εντρυφήσει στο ερώτημα, τελικά από πού προέκυψε ολο αυτό που λέμε σήμερα...Κόσμος..τότε ας πάρει για αρχή τον πρώτο τόμο της σειράς και αφού στην κυριολεξία τον "καταπιεί" θα πάρει αμέσως και τους υπόλοιπους τέσσερις. Μεγάλη η προσφορά των πατέρων της Ιεράς μονής της εκδοσης για τον κόπο που κάνουν να απομαγνητοφώνησουν ομιλίες του Γέροντος οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε κάτι χιλιάδες τον αριθμό! Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS