Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΟΜΠΟΣ ΥΦΑΛΟΥ

ΚΟΜΠΟΣ ΥΦΑΛΟΥ

+
-
ΓΙΑΚΑΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6447-0003
Τιμή Έκδοσης
€13.01
Τιμή Πολιτείας
€9.11
(-30%)
Κερδίζετε €3.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας φόνος ταράζει το μικρό χωριό, μια γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη στην παραλιακή καντίνα της. Μοναδικός μάρτυρας ο γιος της, ο Γαβριήλ, ένας έφηβος που πάσχει από βαρύ αυτισμό. Για να λύσει την υπόθεση, ο αρχιφύλακας Νικηφόρος θα πρέπει να κατανοήσει το λαβυρινθώδες σύμπαν ενός αυτιστικού μυαλού. Για να τα καταφέρει όμως, θα χρειαστεί την βοήθεια κάποιου που να γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες των ατόμων με αναπηρία.
Ένα μυθιστόρημα που εστιάζει στα άτομα με ειδικές ανάγκες, και στις ειδικές ανάγκες όλων αυτών που ονομάζονται «κανονικοί». Μια αποκάλυψη ενός άγνωστου κόσμου που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά και τόσο μακριά μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188193451
ΕκδότηςΗΤΟΡ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων340
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας6447-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mihosal

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

dvalsamos

Κριτικές για το προϊόν

[21/12/2016] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πιάνοντας αυτό το βιβλίο στα χέρια μου, περίμενα να διαβάσω ένα άλλο αστυνομικό μυθιστόρημα με ωραία πλοκή και ενδιαφέρον θέμα, μιας και η πλοκή του εξελισσόταν γύρω από ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Τελικά διαβάζοντας το συνειδητοποίησα ότι στο βιβλίο δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα "άτομα με ειδικές ανάγκες", στη συμπεριφορά τους, στον τρόπο επικοινωνίας τους με τον υπόλοιπο κόσμο, τον δήθεν "φυσιολογικό", κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα, και το ευχαριστήθηκα περισσότερο από ότι αν διάβαζα ένα ακόμα αστυνομικό μυθιστόρημα.. Είναι ένα βιβλίο που αγγίζει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς δεν το αντιμετωπίζουμε όπως θα έπρεπε, χάρη στην άγνοια μας και τον φόβο για το άγνωστο. Ένα βιβλίο το οποίο σε κάνει να αναθεωρήσεις για πολλά, και να αμφιβάλλεις στην τελική σχετικά με το τι είναι "φυσιολογικο" και τι όχι. Μήπως τελικά κάνουμε λάθος; Μήπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες είμαστε εμείς τελικά και περιθωριοποιούνται τα λάθος άτομα; Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε αρκετά απο τη συναναστροφή μας με αυτά τα άτομα και να βελτιώσουμε κατ'αυτόν τον τρόπο την κοινωνία μας; Ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα το οποίο σου δίνει τροφή για σκέψη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
NABOKOV VLADIMIR
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS