Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΕΑΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΕΑΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 5085-0033




Παρουσίαση

Τα μουγκρητά ακούγονταν τώρα πιο δυνατά και πιο άγρια και ο Θησέας ακολουθούσε τον ήχο που θα τον οδηγούσε στο τέρας. Τα λόγια της μούσας δεν έφευγαν από το μυαλό του όσο προχωρούσε και πλησίαζε:
"Ο αληθινός άνθρωπος είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της αναπνοής του. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις την αναπνοή σου, δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα!".
Μέσα από τη συναρπαστική περιπέτεια, του Θησέα και του Μινώταυρου, θα γνωρίσεις και εσύ τη δύναμη της αναπνοής σου. Ακολουθώντας την ιστορία, θα μάθεις και εσύ τα μυστικά της ζωής και της αναπνοής που δίδαξε η Μούσα στο Θησέα.
Ο Κωνσταντίνος Πάβλοβιτς Μπουτέικο αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη του ανθρώπινου οργανισμού και έκανε μια από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις στην ιστορία της Ιατρικής επιστήμης.
Μέσα από πολυετής κλινικές έρευνες κατέδειξε την αξία της αναπνοής στην υγεία του ανθρώπου. Η μέθοδός του αναγνωρίστηκε επίσημα μετά από δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε το 1980 στο Πρώτο Ινστιτούτο Παιδιατρικών Νοσημάτων της Μόσχας, υπό τη διεύθυνση της Κρατικής Επιτροπής Επιστημών και Τεχνολογίας.
Οι ασκήσεις που περιγράφονται στο βιβλίο, είναι βασισμένες στο έργο του σπουδαίου αυτού γιατρού και ερευνητή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188205161
ΕκδότηςΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων32
Διαστάσεις20x17
ΕπιμέλειαΓΑΒΡΙΗΛ ΕΦΗ
ΕικονογράφησηΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΦΗ
Κωδικός Πολιτείας5085-0033
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS