Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΦΗΒΕΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ κ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ -ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝ

ΕΦΗΒΕΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

..ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΣΙΔΕΡΗ ΑΝΘΗ, ΛΕΖΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-4260
Τιμή Έκδοσης
€18.41
Τιμή Πολιτείας
€13.81
(-25%)
Κερδίζετε €4.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους γονείς που τα παιδιά τους διανύουν την ευαίσθητη περίοδο της εφηβείας και θέλουν να τους παρέχουν εκείνο το περιβάλλον που θα τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σχολείου, στην καλή σχολική επίδοση, στην προετοιμασία των εξετάσεων και των επιλογών σπουδών τους. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να επιτυγχάνουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στη μάθηση και στην υγιή συναισθηματική κατάσταση των παιδιών τους.
Ακόμα, απευθύνεται στους γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στο έργο που ονομάζεται "παιδιά με καλή ανατροφή" γινόμενοι οι ίδιοι εμπνευστές με το παράδειγμά τους, διδάσκοντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά τους αξίες όπως τον σεβασμό, την υπευθυνότητα, την ευγένεια, τη δικαιοσύνη κ.λπ., που ορίζουν την αρμονική, κοινωνική ζωή των ανθρώπων και προετοιμάζοντάς τους ως υπεύθυνους ενήλικες, έτοιμους να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή και να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία.
Επίσης, το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς που νοιάζονται για τις μορφωτικές διεργασίες που συντελούνται στον παιδαγωγικό χώρο του σχολείου.
Απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που σέβονται τον νεαρό έφηβο, τον εκτιμούν και ανταποκρίνονται στο λειτούργημά τους με αστείρευτη διάθεση να προσφέρουν όλους εκείνους τους παράγοντες που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αφομοιώσουν με απτό τρόπο τη γνώση, να τους αποφορτίσουν από το άγχος και να τους παρέχουν κίνητρα παρώθησης για μάθηση τόσο με τη συμπεριφορά τους λειτουργώντας ως πρότυπα, όσο και την επιστημονική τους κατάρτιση αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους.
Απευθύνεται σε όλους όσους νοιάζονται και θέλουν να αποκτήσουν μια δημιουργική σχέση με τον έφηβο νέο και μαθητή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
ΕΦΗΒΕΙΑ
ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ: ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΧΕΣΗ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
ΛΥΚΕΙΟ
Επίλογος
Βιογραφικά συγγραφέων
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
ISBN139786188268425
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Αριθμός σελίδων228
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1985-4260
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΛΟΥ
DELEDDA GRAZIA (NOBEL 1926)
€13.78 €6.20
(-55%)
Κερδίζετε €7.58
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS