Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ

ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ

+
-
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΗΡ. ΡΕΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4304-0030
Τιμή Έκδοσης
€28.62
Τιμή Πολιτείας
€20.03
(-30%)
Κερδίζετε €8.59


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ΕΡΩΤΑΣ: φωτιά π' ανάβει, φλομώνει, κατακαίει τα πάντα, τινάζει στον αέρα κάθε λογική, κάθε ηθική, κάθε δισταγμό, κάθε φόβο, μέλημα, συστολή. Δεν υπάρχει, αν το καλοσκεφτής, αντικοινωνικώτερη κι αντιοικογενειακώτερη, επαναστατικώτερη, αναρχικώτερη, μηδενιστικώτερη (για όλα τ' άλλα πέρ' απ' τον εαυτό του και το πάθος των ερωτευμένων) ορμή ακατάσχετη, παντοδύναμη, καθαυτό παρανοϊκή!.. Και το πυρωμένο σίδερό του εξατμίζει κάθε λόγο ενάντιό του, "φρονηματιστικό" του, κατασταλτικό του. Κανένα τοξικό δεν είναι ισχυρό σαν κι αυτόν κ' οι παθιασμένοι του: έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αδιαφορώντας για όλη την πρότερη ζωή τους, ποιότητα, συνείδησή τους! Έτοιμοι και για όποιο έγκλημα, ενοχή, συνενοχή!..
Τι κεφάτος, τι αδιάφορος για όλα τα "καθωσπρέπει" και τα "ηθικά" και τα "δίκαια" και τα "κατωχυρωμένα" των κοινωνιών, που τάχα και τον "ευλογούν" τον έρωτα, μόλις καταφέρουν να τον περιτυλίξουν στις αποπνικτικές φασκιές (ή ζουρλομανδύες) τους, κουβαλάν παπάδες φαρισαίους -και έσονται εις σάρκα μίαν! (λες και δεν ήταν πριν τους το κανοναρχήση ο πάπαρδος, που τακτοποιεί την "υπόληψη" των γονιών, κατακυρώνει την "κυριαρχία" τους, όσο και της κοινωνίας-ζούγκλας τους)- και καταπίνουν έτσι αυτό που δεν τους ρώτησε κ' εξερράγη και φούντωσε και δεν σβήνει!
ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ χαρακτήριζε ο Ρένος την Ουλάν Μπατόρ, γιατί αποτυπώνει ακριβέστατα την Ιστορία μες απ' τον προσωπικό του μύθο... Κείμενο-ποταμός, που καλύπτει τη ζωή και τις μάχες του απέναντι στον κόσμο και τα πράγματα, επί μισόν αιώνα μετά τον Εμφύλιο, που τον χάραξε ανεξίτηλα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786188268739
ΕκδότηςΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων592
Διαστάσεις22x15
Κωδικός Πολιτείας4304-0030
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

charesalex

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS